• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim bebeğime yazdığım şiir...

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
[h=5]KIZLAR ÇOK ŞİİR FORMATINDA YAZAMADIM BU ŞİİRİN KABATASLAK HALİ SATIR SATIR DEĞİL YANİ UZUN ZAMANDIR ŞİİR YAZIYORUM NERDEYSE İLKOKULDAN BERİ:)İSTERSENİZ SİZİN İÇİN BİLE YAZABİLİRİM BU DA MİNİCİK DAHA DOĞMAMIŞ BEBEĞİME KISA BİR ŞİİR O AN HİSSETTİKLERİM..
...............

Güzel yüzünü düşlüyorum bebeğim, yumuk pamucak ellerini,minicik ayacıklarında mavi örgü patikleri,kirpiklerini düşlüyorum kıvrık mı benimki gibi ? ya gözlerin bakarmı tıpki baban gibi içten sahici ? ya saçların sarımı güneşi kıskandıran, yoksa kömür karasımı geceyi ağlatan?ya içimde atan minicik yüreğin çarpıyormu şimdiden"anne" diye, sende merak ediyormusun benim seni ettiğim gibi ?sabırsızlıkla bekliyormusun kollarımda uyuyacağın günleri? söylesene bebeğim kime ,neye benziyorsun? seni bilmem ama ben seni kucağıma almak için deli gibi bir özlemle gelişini sayıklıyorum..ve SENİ şimdiden ÇOK SEVİYORUM!![/h]

Annelik çok başka bişey sanırım.. Darısı tüm isteyenlere.. :16:

Beğendim, duygu yüklü.. :16:
İnşallah; bir an evvel sağlıkla, huzurla dünyaya getirirsiniz evladınızı.. :49::nazar:

çok teşekkürler...annelik duygusu daha gebe iken başlıyor inanın karnımı biyere çarpsam hafifçe ,bebeğimin canı yandı sanıyorum oysaki o orda koruma altında muhteşem bi şekilde.... çok güzel duygular emin olun allah isteyen herkese tattırsın ve en çok da hakedene.....

çok teşekkürler...annelik duygusu daha gebe iken başlıyor inanın karnımı biyere çarpsam hafifçe ,bebeğimin canı yandı sanıyorum oysaki o orda koruma altında muhteşem bi şekilde.... çok güzel duygular emin olun allah isteyen herkese tattırsın ve en çok da hakedene.....

İnşallah, amin.. :nazar:

bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız temennisi ile..o güzel anne yureginize sağlık

teşekkürler..bebeğimi allahın izni ile kucağıma aldım kavuştum ona ve emin olun gerçeği hayalinden çok daha güzel herşeym minnak oğlum ♥

Back