hamileyim başım çok ağrıyor :(

lesima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
12
4
32
MERHABA arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 8 haftalık hamileyim çok kötü başım agrıyor 28 gündür hiç aralıksız dayanamıuorum artık canımdan can gidiyor sizde baş ağrısı yaşıyormusunuz yardım edin bana dayanamıyorum ben iyi gelecek bişeyler önerirmisiniz bana lütfen((

tansıyon yukseklıgı olabılır...
benımde hamılelıgımden berı bas agrım cok fena son zamanlarda burnumda kanıyor...
megersem tansıyonum yukselmıs 14-12
lımonlu su ıcıyorum ılık suda hemen basımı yıkıyorum bıraz rahatlatıyor
bıde sola dogru yatın basınız cok agrıdıgında bol su da ıcın

limonlu suyu deniycem teşekkür ederim ama ne yaptıysam olmadı hep ağrıyor hep ağrıyor dayanması çok zor

cok gecmıs olsun bunu kontrolde doktora soyleyın
ben bugun kontroldeydım soyledım tansıyon ılacı verdı
hamılelıkte kullanılan...
bu ılacın zararı suan kı tansıyon yukseklıgının verdıgı zarardan daha az
bunu duzene sokmak zorundayız dedı
belkı normaldır belkı tansıyondur mutlaka pesıne dusun
allah saglık sıhhat versın bebısınızede sızede

çok teşekkür ederim şekerim düşüyor benim hep söylüyorum dokdoruma normal deyip geçiyor ama benimki normal değil dayanamıyorum her saat her dk her saniye ağrıyor şiddetli bir şekilde bakalım bu kontrolumde eğer ilgilenmezse başka doktora gidicem

Parasetamol içeren Ağrı kesiciler içebilirsin minoset 500 mg,parol da olabilir. Migren atakları geçiren hamilelere majezik de verilebiliyor en son çare olarak. Benim de zaman zaman çok baş ağrılarım oluyor. Günde 3 taneye kadar minoset izni var. Hiçbir şekilde bebeğe zarar vermiyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…