hamileyim balik yedim bayatti sanki napmaliyim

Bisey olmaz insallah ama balik,tavuk zehirlenmeleri cok tehlikeli bence son haftalarinda tuketmemeye calis ya da cok cok dikkat et :/ Serum vermediler mi hastanede?
Artik disardan bisey yemem cok korktum bugune kadar ictigim sutttede gecen okuduk kansorolejen madde iceriyomus onuda icmiyomm

Muhtemelen sadece ishal olursun, karın ağrısı ondandır. İshal olursan vücuttan atılmış olur zaten. Bol su iç.
Mide bulantısı falan psikolojiktir.

Arkadaslar dun doktora gittim 3 saat boyunca bebegin kalbini dinlediler cok dusuktu 70 gibi atiyodu cok korktum bebegi etkilemisti ama ne yazikki doktorlar bisey yapmadi git rahatsizlanirsan ara dedi hic iyi degildi durumum bugun yine gittim bebegin kalbini dinlediler yarim saat iyi cikti sukur durumun kotulesirse ara dediler
Gecmis olsun canim tüketme balik falan az kalmis zaten doguma ceviz ye onun yerine bol bol. Bisey olmaz insallah daha korkma..

Canım bende hamileliğim boyunca balık yemedim korkumdan birde psikolojik olarak etkilendim zehirlenirim diye o yüzden tiksinme geldi. Dr um omega 3 hapı verdi bana onu kullandım 36. Haftada da bıraktırdı. İstersen bir dr yna danış belki o da hap verir sana

X