hamileyim arkadaslar lutfen okuyun

prt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
110
24
Arkadaslar cok sukur 7ayin sonunda rabbim nasip etti. Bende 7ay boyunca agladum ve hep burda belirti aradum.ve birgun hamile kalirsam neler yaptm ne belirtler yasadim anlatcagima soz verdim. Ilk olarak daha onceki aylarda incir kuru yapmis biri olarak bu ay sadece incir yedm bir arkadasm onu tavsiye etti ac karnina sabah kalktigjmda uc tane kadar kuru incir yedm adetim 10. 12. 14. 16. Gunlerinde esimle berbar oldm ve benim rahmim tersms dr ole demisti gene burda gecms yillarda bir arkadas rahmi ters olan iliskiden sonra ayaginu kaldirip beklemek yerine yuz ustu yatsin drum ole demisti demis ve bende onu yaptm.ama kafaya takmamak falan denio buay delirircesine belkide dha fazla dusundm.ve arkadslar gunum gelmeden bgn idrarda ciktu soluk ikinci cizgi hemen acile gittim kan verdim 43.82 cikti ama neadarlik hamileyim bilmiyorum bukonudada siz tecrubeli hamis anneler yardimci olursa sevunirim.ha bide biara folik asiti kesmistim dr 3ay kalamassan kes demisti bende biraktm buay tekrar icmeye basladm folbiol iciodum hergece.belirtim ise siddetli bel agrim oldu.ama onun disinda her ay oldugu gibi adet olck gibi sivilcm cikti goguslerim sisti acio.ben dedim kesin adet olcam.ha birde arkadaslar burda ogrendgm bikac duayi her namaz sonrasi bol bol okudim onlarida yazarim isterseniz.smdi tek duam saglikla kucaguma alabilmek ve isteyen basta sizler olmak uzere herkese rabbmn nasip etmesi.ha hamile olanlarinda saglikla kucagina alabilmesi.benden bukadar.

Buarada dr gittim hamile kalmadan once tum tahlillerim yapildu.dort ay olmaynca esimde sperm testi verdi o da normaldi.hatta buay da olmasaydi dr yalan atip bi yil oldu dyp cok korkmama ragmen rahim filmi cektircektim.arastrma yapmaya baslamistim.

beta değeri düşük biraz daha çok yeni hamilesin. Hayırlı olsun.

Cnm hyrli olsun ben rahim tersmis lafini anlamadim bnde 18 aydir ugrasiyrum hamile kalmak icin ama doktorlar sylermiboyle biseyim olsa gecende kkadınlar kkulübü nde rahimim uz as kmis diye bsy okudum iyice kafam karisti

Bana dr dedi.ama hamile kalmaya engel degil sakin korkma dedi ki gittigim iki ayri dr da ayni dedi.sadece gebe kalinca keseyi gec goruruz dedi.

Arkadaşlar yardinlminiza ihtiyacım var .gecen ay ayin 30 da hastalandim ve bu ay 28 de oldu yani 2 gün erken adetim mormaline gore farklıydı biraz daha az ve 2.gününden sonra leke seklinde surdu 4 gün falan şuan damla geliyor bitti artik ama kaşık ve bel agrim başladı hic boyle olmamistim ve de gogus uclarim gün gün kararıyor gibime geliyor yardim edin lütfen bu şekilde yaşayan arkadaşlar varsa yazsın lütfen üzerine goruyor olabilirmiyim...

Bence bir gebelik testi yap sonuca göre hemen Dr a basvur göğüs ucu kararmasi gebelik belirtisi ama yine de en iyisi Dr a görünmek.

Tesekkur ediyorum yağmur kendi kendimi yemekten biktim testten de korkuyorum olumsuz sonuc görmekten yani inş Rabbim isteyen herkeze hayirlisini sonrada sağlıklı bi evlat nasip etsin

Hayırlı ugurlu olsun İnş. Çok sevindimm Sizin için:)Alah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.. Bende dahja yolun başındayım 2 ay denemem Hayırlı inş..Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş.

Reactions: prt
hayırlı ugurlu olsun

Reactions: prt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…