• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamileyim ancak sevinemiyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu sağlıklı gebelik olurmu dua edinnnnnnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pelincgn

minik fasulyem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
169
192
18
31
merhaba kızlar adetim bir gün gecikti kan verdim 90 çıktı yani hamileyim ancak sevinip havalara uçamadım ilk gebeliğim dış gebelik oldu benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı olan varmı ?

var tabiki burada zibilyon tane konu okuyoruz
neden hemen herşeye olumsuz negatif enerjiyle başlıyorsun ki ,

rabbıne şükret ki hamıle kalıyorsun , sağlıklı olsun sağlıkla dogsun inşallah bebegin ,

var tabiki burada zibilyon tane konu okuyoruz
neden hemen herşeye olumsuz negatif enerjiyle başlıyorsun ki ,

rabbıne şükret ki hamıle kalıyorsun , sağlıklı olsun sağlıkla dogsun inşallah bebegin ,
yok canım olumsuz düşünmüyorum hatta hiç düşünmüyorum ama bi kere yaşandı yaşandı ya o acıyı çektim rabbim kimseye yaşatmasın ister istemez bi korku oluyo rabbim herkese sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin

merhaba kızlar adetim bir gün gecikti kan verdim 90 çıktı yani hamileyim ancak sevinip havalara uçamadım ilk gebeliğim dış gebelik oldu benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı olan varmı ?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🙏

Dış gebelik cok meşakkatli bir surec dogru ama bunu yasayan biri olarak sureci bilirsiniz.
Biz ne desek anlamsiz. Normal gebeliği olanda cok kisi var sonradan.
Tuplerinde bi problem olusmamissa

kızıma dogum k .hapını bıraktıgım ay kaldım rabbime bin şükür
ama 4 senedir 2, istiyrouz olmuyor olmuyor , tüp bebek bile yaptık olur boş gebelık ,kalbi duruyor kürtaj oldum ,
yani kısmet ,

allah korusun pozitif dusun🙏 Bu arada degerine gore gec dollenme olabilir bence

Kuzum hayırlısı allahdan sen den kötü düşünme pozitif ol ne güzel hamissin tadını çıkar kötü düşünme ❤

Back