Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkhamileyim ancak sevinemiyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu sağlıklı gebelik olurmu dua edinnnnnnn
merhaba kızlar adetim bir gün gecikti kan verdim 90 çıktı yani hamileyim ancak sevinip havalara uçamadım ilk gebeliğim dış gebelik oldu benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı olan varmı ?
yok canım olumsuz düşünmüyorum hatta hiç düşünmüyorum ama bi kere yaşandı yaşandı ya o acıyı çektim rabbim kimseye yaşatmasın ister istemez bi korku oluyo rabbim herkese sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin
merhaba kızlar adetim bir gün gecikti kan verdim 90 çıktı yani hamileyim ancak sevinip havalara uçamadım ilk gebeliğim dış gebelik oldu benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı olan varmı ?
Dış gebelik cok meşakkatli bir surec dogru ama bunu yasayan biri olarak sureci bilirsiniz.
Biz ne desek anlamsiz. Normal gebeliği olanda cok kisi var sonradan.
Tuplerinde bi problem olusmamissa
kızıma dogum k .hapını bıraktıgım ay kaldım rabbime bin şükür
ama 4 senedir 2, istiyrouz olmuyor olmuyor , tüp bebek bile yaptık olur boş gebelık ,kalbi duruyor kürtaj oldum ,
yani kısmet ,