hamileyim ama

Kuzenim evlendi bi kaç ay sonra hamile kaldı eşiyle tartıştığı için gitti bebeği aldırdı şu an yine hamile ve doğurmak üzere suratını göresim yok sırf bir inat uğruna ya da maddiyat uğruna ya da böyle saçma sapan sebepler yüzünden çocuğunu aldıran kadınlar katil gözümde. Ayrıca ortada boşanma gibi bi durumda yok eğer doğum kontrol hapıyla hamile kaldıysanız hem siz korunun hem de eşiniz korunsun ya da bir daha birlikte olmayın yazık o canlara.

çok saol canım bende alışmaya çalışiyorum artık neolursa olsun doguracagım ama herkes senın gibi yaklaşmıyor ben çok buyuk bunalımdayım kımse ye derdimi anlatamıyorum herkes cinsel açıdan mesajlar yazmiş ama benim sorunlarım var ama yuvamı yıkmayı hıçbirzaman düşünmedim benim iki çocuğum daha var ben çocuklarım için yaşiyorummm....

çok sevindim bu kararınıza. Rabbim yardımcınız olsun.

Haklisin canim kimse kimsenin icini bilemez bu sitede ilimli yaklasan oldugu gibi geyik yapanda cok.
Cok rastliyoruz sen canini sikma rabbim herseyin hayirlisini verirmis.
Bazi yorumlari bende okudum madem araniz kotu niye ilskiye grdiniz falan kime ne yani bundan ayip.seyler .
Insan buraya derdini aciyo diyede mahkeme gbi hersey sorulamaz yani .
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin sen dua et bol bol cocuklarni dusun .
Muhakkak rabbim yardim edecektir sana.

Ne olursa olsun dogur bence de, böyle bi karar almış olmana sevindim.. Okadar çok bebek sahibi olmak isteyip olamayan evlat hasreti ile yanan o çift çizgiyi gormek için uğraşan insan var ki.. Allah size ria ile korunurken bir bebek nasip etti ise inan o senden daha iyi herşeyi bilen goren.. Seni senden iyi tanıyan senin sahibin sana lutfetmis ve vermiş.. Sorunun ne olursa olsun yarın yuvani yıksan bile evlatlarin olduğu için kendini çok şanslı hissedersiniz( Allah o duruma getirmesini) bu senin bebeğin ve Allahin sana hediyesi.. İki evladın var mis ne güzel bunun da sana verilmesinin böyle sıkıntılı bi zamanında emin ol bi hikmeti var.. Şimdi sımsıkı şarıl bebeğine ve sabır ile bekle... Dua et.. Rabbim sana çok daha güzel kapılar açacak inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…