hamileyim ama

canım ALLAHIM inşallah bu mübarek gün hatrına sanada nasıp etsin tüm kalbimle dua ediyorum ALLAH istyen herkese için dedesana versin inşallah herkesin bir derdi var....

Amacim seni yargilamak degil kesinlikle sadece tek diyecegim kiyma o bebege.
Bende yasadim o psikolojiyi allaha skur benim esimle veya baska bi sorunum yoktu ama ben dogumdan 2.5 ay snra hamile kaldim kazayla oldu tam 40 im cikti tekrar adet gordum derken korunmaya kalmadan bilincsizlikle birde hamile kalmisim oysa ilkinde okadar istememe ragmen kac ayda olmustu.
Ilk basta kabullenemedim kafayi yicek duruma geldim bebegim kucuk nasil yaparim nasil bakarim aldirmayi bile dusundum.
Hatta ilk test yapdimda insallah bos gebeliktir diye dua bile ettim ama rabbim nasip etti ve saglikli bi bebekti .
Doktra gttim 7 haftalikdi aldrmayi dusundum kurtaji sordum fazla gecikme hemen alalim dedi .
Esim kesinlikle istemedi aldrmami zorla onu ikna ettim kafaya koymustum araya hafta sonu grdi hafta basi aldircaktim bigun otururken ezan okunuyodu ben napiyorum dedim ya nasil kiyarim o bebege oda benim bebegim kurtajda once.igneyle bebegi oldurup sonra vakumla aliyolarmis nasil oldururum onu dedim rabbim nasip etms dogurucam belki bikac yil cok zorlanicam ama olsun dedim bidakine onlemimi alirim dedim.
Esime soyledim cok sevndi sarildi optu beni.
Ve eger aldirsam cok pisman olurdum eminim ruyalarima girerdi simdi 29 haftalik oldum oglumda 10.ayin icinde geciniyoruz oyle :)
Rabbim yardim edicek insallah aldrmayi dusundugume bile cok pismanim .
Kiyma bebisinee bak ben kiyamadim sende kiymaa annesi rabbim yardim eder sana.

kürtaj yapmadıysa gebelık kesen baya küçük demek ki.
2 hafta sonra tekrar gıt o zaman
o zamana kadar kesen biraz büyür.

kürtajın yerine dediğin haplar yanlıs bılmıyorsam tr de yasak. rus bır arkadasım vardı
birilerine bir yerlerden buldurmustu ordan bılıyorum.
çok zor bulunuyor demişti. tabii doktora gıtmış mıydı hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Bebeğinizi dünyaya getirmeye karar verdiğinize inanın çok sevindim, bir aşılama, iki tüp bebek denemesi, ilk tüp bebek denemesinde henüz kalp atışını dahi duyamadan kaybettiğim bebeğim, dualarım, gözyaşlarım, bitmeyen umudum,
böyle konuları okudukça içim acıyor, ruhum daralıyor..
açık söyleyim bebeğinizi düşürmek istediğinizi yazdığınız ilk mesajınızdan sonra, korunmuyoruz yavrumuz olmuyor, korunmasak mı ki diyesim geldi bir an, sonra nasıl bir ruh halinde olabileceğinizi düşündüm (gerçi böle diyerek yazmış oldum ama mazur görün artık)
Evlatlarınızla huzurla yaşayın inşallah...

Aahhhhh RABBIM
Ben okadar bebek isterken bana nasip etmezsin o miss kokuyu. Gider böyle istemeyene verirsin

Benim anneannem 9 çocuk doğurmuş 2 tanede düşük yapmış son çocuğunu hiç istememiş kadın doğurmaktan mahvolmuş yani çok normal ..ama düşürmeye çalışmamış asla..7 aylık olmuş köy yerinde yaşamaz demişler anneannem pamuklara sarmış bakmış büyütmüş dayımı..Şu anda anneanneme o dayım ve karısı bakıyor başka kimse ilgilenmiyor bakım anlamında..Yani dayımın dünyaya geliş sebebi varmış en hayırlı evlat o çıktı..Sizde o cana kıymayın ..Yazık günah..

Burdan duyuru hamile kalmak isteyipte kalamayanlar. Esinizle problem yasayin sonrada catir catir sevisin hamile kalma ihtimaliniz yuksek.

Bende diyordumki ya niye hamile kalmak isteyenler kalamio meger hatayi iste tamda burda yapiolarmis

bide dr lar diyor ki isteyerek birlikte olun meger yalannnmis...kavgayi basip giricem yataga bundan sonra(3 yildir neler denemedik nelerrrr)

İki tane çocuğum var dedin bir tanesine bir kutu ilaç içirebilir misin zehirlensin diye?? Karnındaki de senin çocuğun, yüzünü görmesen de senin bedeninde can bulmuş Allah onu sana emanet etmiş koru diye. Kimse şimdi bana o daha canlı değil edebiyatı da yapmaya kalkmasın. Siz o bebeğin katili olacaksınız aynısını diğer çocuklarınıza yapabilecek misiniz?? Gözümüzün görmediği şey yok demek değildir. Ayrıca verdiğine kucak açmadınız diye Allahım diğer iki evladınızı da elinizden alıverirse ciğeriniz yanar. Kıymayın siz onun annesisiniz

Keske herkes boyle düsünse

Esinle sorunun var bence dogur cok ciddi sorunlar olsaydi oncelikle cinselliginiz olmazdi ya da cinsellik kacinilmazsa dogim kontrol hapi alirdin bir onlem kesinlikle alirdin haksizmiyim dogur bence

Madem sorunlu bir evliliğiniz var, nasıl ilişkiye giriyorsunuz diyenler, şaka mı yapıyor. İnsanların sorunlu evliliği varsa, çözmekte zorlandıkları hususlar varsa hiç birlikte olmasınlar mı... Cinsellik de kadın ve erkeğin sorunları aşmasında, bir nebzede olsa ortak paydada buluşmasına neden olmuyor mu.... Ha madem sorunlu evliliğiniz var ve çocuk düşünmüyorsunuz neden korunmuyorsunuz diyenleri anlarımda, yahu sıkıntılarınız madem vardı neden sevişiyorsunuz diyenleri anlamıyorum.....

Konu sahibinin çocuk aldırmasına / aldırmamasına yorum yapmayayım, yargılama hakkını kendimde görmüyorum.
Yalnız bu arası kötüyken sevişme olayına çok takılan var, neden takılıyonuz ki? Hayat o kadar stabil veya tekdüze kurallara bağlı değil ki?
Ara eğer "kronik" olarak kötüyse, huzur yoktur, belki şiddet vardır, belki duygu yoktur, ama o evde her gün çamaşır yıkanır, yemek pişer, evlilik herhangi bir sebepten ötürü bi şekilde devam ediyorsa, aynı evde yaşamaya devam ediliyorsa gayet sevişilir yani, kadın için de erkek için de bencilce de olsa fiziksel gereksinim olarak bakılmalı olaya.
Ha, sevişmemeleri lazım evet, bebek ihtimali düşünülmeliymiş daha iyi korunulmalıymış falan tamam. Onlar ayrı mesele.
Hadi biz tartışıp trip atınca falan kıçımızı dönüp yatıyoruz üç gün beş gün de, aylarca devam eden "kronik" huzursuzluklarda artık bi sınır aşılıyor. Ona şaşmamak lazım.

Aahhhhh RABBIM
Ben okadar bebek isterken bana nasip etmezsin o miss kokuyu. Gider böyle istemeyene verirsin
Kime verip vermiceni o daha iyi bilir hesap sorar gibi yazmissin bana gore. Ama tabi kendin bilirsin ben sadece isyan edici sozler oldugunu dusundugum icin uyarmak istedim. Elbette senin bilecegin sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…