canım ALLAHIM inşallah bu mübarek gün hatrına sanada nasıp etsin tüm kalbimle dua ediyorum ALLAH istyen herkese için dedesana versin inşallah herkesin bir derdi var....
Rabbinden hesap sormaAahhhhh RABBIM
Ben okadar bebek isterken bana nasip etmezsin o miss kokuyu. Gider böyle istemeyene verirsin
Burdan duyuru hamile kalmak isteyipte kalamayanlar. Esinizle problem yasayin sonrada catir catir sevisin hamile kalma ihtimaliniz yuksek.
Bende diyordumki ya niye hamile kalmak isteyenler kalamio meger hatayi iste tamda burda yapiolarmis
Hahahahha ama vallahi nedense hep oyle oluyo anlasamayan cifler taa ayrilik noktasina bile gelenler bi bakiolar anaaa bebek yoldabide dr lar diyor ki isteyerek birlikte olun meger yalannnmis...kavgayi basip giricem yataga bundan sonra(3 yildir neler denemedik nelerrrr)
Keske herkes boyle düsünseİki tane çocuğum var dedin bir tanesine bir kutu ilaç içirebilir misin zehirlensin diye?? Karnındaki de senin çocuğun, yüzünü görmesen de senin bedeninde can bulmuş Allah onu sana emanet etmiş koru diye. Kimse şimdi bana o daha canlı değil edebiyatı da yapmaya kalkmasın. Siz o bebeğin katili olacaksınız aynısını diğer çocuklarınıza yapabilecek misiniz?? Gözümüzün görmediği şey yok demek değildir. Ayrıca verdiğine kucak açmadınız diye Allahım diğer iki evladınızı da elinizden alıverirse ciğeriniz yanar. Kıymayın siz onun annesisiniz
Ezeli ebedi bizden daha iyi bilen Rabbimiz var. Merhameti bütün insanlardan yüce. O böyle takdir ettiyse bildiği vardır keşke herkes tevekkül etse ki zaten önlemini aldığı halde hamile kalmış. Allah tan daha iyisini bilemeyizKeske herkes boyle düsünse
Konu sahibi aldirmaktan vazgecmis zatenEzeli ebedi bizden daha iyi bilen Rabbimiz var. Merhameti bütün insanlardan yüce. O böyle takdir ettiyse bildiği vardır keşke herkes tevekkül etse ki zaten önlemini aldığı halde hamile kalmış. Allah tan daha iyisini bilemeyiz
Konu sahibi aldirmaktan vazgecmis zaten
E yuh yani.. kaldirmam diyen gidip tuplerini baglasaymis.. sonra kurtaj yap diye soylemek kolay
Hesap sorsam neden diye yazardı orda.Rabbinden hesap sorma
Kime verip vermiceni o daha iyi bilir hesap sorar gibi yazmissin bana gore. Ama tabi kendin bilirsin ben sadece isyan edici sozler oldugunu dusundugum icin uyarmak istedim. Elbette senin bilecegin seyAahhhhh RABBIM
Ben okadar bebek isterken bana nasip etmezsin o miss kokuyu. Gider böyle istemeyene verirsin