- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
doktor verebiliyormuş ben pek bilemiyorum bu işleri, hayırlısı olsun. keşke kıymasan ama..neden kürtaj yapmıyorlar? o düşük hapları bildiğim kadarıyla Türkiye'de yasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor verebiliyormuş ben pek bilemiyorum bu işleri, hayırlısı olsun. keşke kıymasan ama..neden kürtaj yapmıyorlar? o düşük hapları bildiğim kadarıyla Türkiye'de yasak
gerçekten yaşayan bilirmiş arkadaşim benim yaşadıklarımda seninkindenfarksiz oğlum küçük nasıl bakarım sounlar farklı herkes dalgasında kımse kimsenin derdini anlamazmiş şüan senin anlattıklarından sonra ben de bu çocugu doğuracağim inşaallhBen bi konumda yazmistim. Ozet geceyim.
İkinci oglumu 8 ay emzirdim 9. ayinda adet oldum, 10. ayimda baktim ki ben hamileyim. Ogrendigim zaman agladim. Nasil bakicam oglum daha kucucuk diye, 3 nerden cikti dedim.
Sonra cok alistim cok sevdim bebegimi. Konumdan okuyabilirsiniz. Neyse muayeneye gittim. Dr kalbi durmus dedi. Agla agla agla..... tukendim. 3. Oglum beni birakip gitmisti.
Dr düşük hapi aldirdi. Oyle ecz den pat diye alamiyorsun. Hastaneyle irtibat kuruluyor. Gerci el altindan satanlar varmis, hastanede duydum.
Dr saat 12 de basladi toplam 3 hap ictim. Aksam 9 a kadar sanci cektim Allah cektirmesin bir daha. Neyse iki sezaryandan sonra bunu normal yolla dogurttular. Cok cok zordu. Yasayan bilir.
Ben ne kadarda sasirsam, ucuncu hamileligimde asla ama aslaaaaa kurtaj dudunmedim. Asla bir cana kiymam, kiyamam da.
Etkisinden zor kurtuldum. Halaaa bebisim aklimda. Yasasaydi abilerine benzer miydi, nasil biri olurdu vs. Ara ara gozlerimde yaşlar...... poyrazimdi o benim, canimdi, sen de kiyma. Demek ki yiyecek ekmegi varmis.
Amin. İnşallah. Allah yardimcin olsun cnm.gerçekten yaşayan bilirmiş arkadaşim benim yaşadıklarımda seninkindenfarksiz oğlum küçük nasıl bakarım sounlar farklı herkes dalgasında kımse kimsenin derdini anlamazmiş şüan senin anlattıklarından sonra ben de bu çocugu doğuracağim inşaallh
Simdi size burdan destek verip birsey önersek o bebegin günahina girmis oluruz.merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
gerçekten yaşayan bilirmiş arkadaşim benim yaşadıklarımda seninkindenfarksiz oğlum küçük nasıl bakarım sounlar farklı herkes dalgasında kımse kimsenin derdini anlamazmiş şüan senin anlattıklarından sonra ben de bu çocugu doğuracağim inşaallh
Arkadas dogurmaya karar verdi. Bosluktaydi sanirim. Simdi netlestirdi. Kirmayalim.Biz olsun diye uğraşıyorz sen yok etmek için .Hayır her şeyi anlarimda neden kürtaj değil de hapla düşük yapmak istiyorsun.yada kocanla sorunun varsa neden korunmuyorsun atan bi kalp bi can var içinde senin için vücudundan atman gereken bi pislik bazıları için bedeli tarifi olmayan bi değer. Kürtaja bile layık görmüyorsun yazik yazik
Burdan duyuru hamile kalmak isteyipte kalamayanlar. Esinizle problem yasayin sonrada catir catir sevisin hamile kalma ihtimaliniz yuksek.yüzde 1 ihtimalde gelip hep onları buluyor nedense
eşiyle problemleri olanrın cinsel hayatları daha iyi çatır çatır sevişiyorlar baksana
canım ALLAHIM inşallah bu mübarek gün hatrına sanada nasıp etsin tüm kalbimle dua ediyorum ALLAH istyen herkese için dedesana versin inşallah herkesin bir derdi var....eşinizle aranız düzelebilir herşey yoluna da girer düzelmese bile bu bahane değildir bence siz bi cana kıymak istiyosunuz
bi düşünün o karnınızda ki bebeğe sahip olmak isteyen binlerce insan var bende onlardan biriyim maalesef her adet dönemimde yıkılıyorum ağlıyorum sızlıyorum ama yok çaresi sizin yerinizde olmayı öyle çok isterdim ama Allah nasip etmeyince olmuyo işte sizde kıymetini bilmiyosunuz yazıktır günahtır ilerde hiç mi pişmanlık duymayacaksınız
diyorum ya herşey düzelir ama o cana kıyarsanız bidaha geri dönüşünüz olmaz
Madem oyle, tuplerinizi baglatsaydiniz ikinci dogumda..ya öyle degil evliligi bitirmek degil bu adama bir çocuk daha çok kaldıramaz sorumsuz nasıl anlatılırki bilmiyorum