çocugunuzdan vazgeçmeyin ben ilk hamileliğimde 6 ayrı dr da çocuk karnında ölecek sakat dediler belki yasar diye vazgeçmedim elifnazımdan 32 . haftada kalp i durdu karnımda ama hala içim yanar bide gödstermediler evlatımı tam 4 yıl oldu daha geçen ay rüyamda yüzünü görebildim kızımın emzirdim sarıldım kokladım evlat baska bişey vazgeçmeyinmerhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
ne kadar yazık evlat sahibi olmak için yanıp tutaşan insanlar varken...Eşinizle yaşadığınız sorunla o masumun ne alakası var doktora gitseniz belki kalp atışı bile duyulur...Rızkı sizmi veriyorsunuz Allah vermişse vardır hayuır.Lütfen dokunmayın.....merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
demekki var bi hayır olacak la ölecek e kimse mani olamazyuzde 99 koruma garantılı RIA ile hamileyim
Sizde iş yok baksana herkes 100 de 99 koruma garantiliyken çatır çatır bebek yapıyorBu işin sırrını öğrenmek lazım benim 1 yıl göbeğim çatladı hamile kalacağım diye
ayy çok yazık düşük hapları derken 2 tane zaten varmış sorunlarınız var diye 5 haftalık olmuş kıyacakmısın onamerhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
yüzde 1 ihtimalde gelip hep onları buluyor nedenseSizde iş yok baksana herkes 100 de 99 koruma garantiliyken çatır çatır bebek yapıyorhey Allahım ya aramız kötü ama sevişiyoruz
cogu korundum diyerek tepki almak istemio ama boyle hamile kalanlar da var hani istemedigin ot burnunun dibinde biter ya o misal isteyip istememekle alakali arada ters oranti varBu işin sırrını öğrenmek lazım benim 1 yıl göbeğim çatladı hamile kalacağım diye
Aynen burda da biri çıkıp demiyor ki çok mutluyuz ama bebek istemiyoruz oldu falan diyeyüzde 1 ihtimalde gelip hep onları buluyor nedense
eşiyle problemleri olanrın cinsel hayatları daha iyi çatır çatır sevişiyorlar baksana
demek ki kavga gürültü tutkuyu arttırıyorAynen burda da biri çıkıp demiyor ki çok mutluyuz ama bebek istemiyoruz oldu falan diye