hamileyim ama

RIA spiral mi?
* RİA uygulandıktan bir ay sonra kontrole çağırılacaksınız. RİA'nın uygun yerleştirildiğinden ve enfeksiyona neden olmadığından emin olmak için bu kontrol muayenesi çok önemlidir.
* Bu kontrol muayenesinden sonra birer yıllık aralıklarla mutlaka kontrol muayenelerine gitmelisiniz.

lütfen o masum bebeğe kıymayın :KK43: belki onun dünyaya gelmesi eşinizle sorunlarınızı bir nebze çözer.

Allah'ın hikmetinden sual olunmaz vardı ki bi hayır hamile kaldın ya baştan yapmayacaktın yada yaptın sahip çık o meleğe neden eşin rahatından zevkinden ödün verip iki şekilde korunmadınız

merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
çocugunuzdan vazgeçmeyin ben ilk hamileliğimde 6 ayrı dr da çocuk karnında ölecek sakat dediler belki yasar diye vazgeçmedim elifnazımdan 32 . haftada kalp i durdu karnımda ama hala içim yanar bide gödstermediler evlatımı tam 4 yıl oldu daha geçen ay rüyamda yüzünü görebildim kızımın emzirdim sarıldım kokladım evlat baska bişey vazgeçmeyin

merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
ne kadar yazık evlat sahibi olmak için yanıp tutaşan insanlar varken...Eşinizle yaşadığınız sorunla o masumun ne alakası var doktora gitseniz belki kalp atışı bile duyulur...Rızkı sizmi veriyorsunuz Allah vermişse vardır hayuır.Lütfen dokunmayın.....

kendi sağlığını da riske atacak girişimlere girme.
sonra o 2 evladın annesiz kalmasın.:KK43:
doğmayınca insandan sayılmıyor mu bebekler ayrıca?

ayy çok yazık düşük hapları derken 2 tane zaten varmış sorunlarınız var diye 5 haftalık olmuş kıyacakmısın ona

Sizde iş yok baksana herkes 100 de 99 koruma garantiliyken çatır çatır bebek yapıyor :KK14: hey Allahım ya aramız kötü ama sevişiyoruz :KK51:
yüzde 1 ihtimalde gelip hep onları buluyor nedense

eşiyle problemleri olanrın cinsel hayatları daha iyi çatır çatır sevişiyorlar baksana

:KK53:

Yasal sınır 10 hafta, bunun altındaysa aldırabilirsin. Üstündeyse zaten düşük yapmayı, aldırmayı unut canından olabilirsin.

ya ben kürtaja karşı OLMAYAN biri olarak size Kızdım
bu kadar da olmaz
sorun varsa nasıl sevişebiliyosunuz
hadi boşanmayı düşünüyorum deseniz 2 çocuk zaten varmış ilk değil
o çocuk doğmalı.

Ben bi konumda yazmistim. Ozet geceyim.

İkinci oglumu 8 ay emzirdim 9. ayinda adet oldum, 10. ayimda baktim ki ben hamileyim. Ogrendigim zaman agladim. Nasil bakicam oglum daha kucucuk diye, 3 nerden cikti dedim.

Sonra cok alistim cok sevdim bebegimi. Konumdan okuyabilirsiniz. Neyse muayeneye gittim. Dr kalbi durmus dedi. Agla agla agla..... tukendim. 3. Oglum beni birakip gitmisti.

Dr düşük hapi aldirdi. Oyle ecz den pat diye alamiyorsun. Hastaneyle irtibat kuruluyor. Gerci el altindan satanlar varmis, hastanede duydum.

Dr saat 12 de basladi toplam 3 hap ictim. Aksam 9 a kadar sanci cektim Allah cektirmesin bir daha. Neyse iki sezaryandan sonra bunu normal yolla dogurttular. Cok cok zordu. Yasayan bilir.

Ben ne kadarda sasirsam, ucuncu hamileligimde asla ama aslaaaaa kurtaj dudunmedim. Asla bir cana kiymam, kiyamam da.

Etkisinden zor kurtuldum. Halaaa bebisim aklimda. Yasasaydi abilerine benzer miydi, nasil biri olurdu vs. Ara ara gozlerimde yaşlar...... poyrazimdi o benim, canimdi, sen de kiyma. Demek ki yiyecek ekmegi varmis.

X