- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
aminn cnm yanı ben de ınanmak ıstemıyorum ınan bır bucuk sene boyunca bır kere bıle korunmadım her ay yumurta takıbı oldum bazı aylarda yumurtam bıle helısmedı ama yıne de nolur nolmaz dıye korunmadım ilişkı sorası her seferınde ayaklarımı duvara dayadım kalçamı yukarı kaldırdıum bı tanesı bıle kaçmasın dıye ne bılım bana da bu korundum lafı ınandırıcı gelmıo haklısınher korunuyordum ama hamile kaldim diyene inanmamalisin. Cogu yaptigi hatanin tepki toplayacagindan korkarak oyle diyor. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin
Bazi insanlar korunmayi yanlis biliyor. Mesela geri cekme asla korunma olamaz onu korunuyoruz diye dusunuyorlar. Sonra hamile kalinca ah vah kurtaj sart diyorlar.aminn cnm yanı ben de ınanmak ıstemıyorum ınan bır bucuk sene boyunca bır kere bıle korunmadım her ay yumurta takıbı oldum bazı aylarda yumurtam bıle helısmedı ama yıne de nolur nolmaz dıye korunmadım ilişkı sorası her seferınde ayaklarımı duvara dayadım kalçamı yukarı kaldırdıum bı tanesı bıle kaçmasın dıye ne bılım bana da bu korundum lafı ınandırıcı gelmıo haklısın
haksızlık olarak göruyordum ama daha mantıklı dusuunce haksızlık degıl cunku herkesın vucudu kendı hızında çalışıyuor benım bedenım hemen hamıle kalmıyor senınkı hemen kalıyor nasıl benım sacım gozum yuzum senden farklıysa bu da oyle bısey ewet gerı cekılmeyı korunma sana cok kısı varBazi insanlar korunmayi yanlis biliyor. Mesela geri cekme asla korunma olamaz onu korunuyoruz diye dusunuyorlar. Sonra hamile kalinca ah vah kurtaj sart diyorlar.
Ben kolay hamile kaldim ama cevremde senin gibi kac yil deneyenler var bu da cok dogal aslinda. Bir yandan haksizlik gibi dusunebiliyor insan ama kimisi erken kimisi gec anne olur, yeter ki zamana dayali bi sorun olsun. Hic anne olamayanlar varken boyleleri kurtaj olunca delirmemek elde degil
5 hafta bıle degıl cnm son adetten sayılıp 5 hafta denılıyor en fazla 3 hafta once yada 2 hafta once ılışki olmus valla ben sorunlu oldugum zamanlar esıme dokunmam bıle bırak ılıskıyı5 hafta önce sorunlarınız yok muydu acaba birden bire mi çıktı bu sorunlar tek başınıza yapmadınız herhalde bu çocuğu ne kadar da kolay bir şekilde düşük hapı soruyorsunuz.
çok uzuldum gercekten bu hayatta neyı çok ıstıyorsan o olmuyo neyı ıstemıosan burnunun dıbınde bıtıyorBir arkadasim 1,5 yilda 3 kere kurtaj oldu.. Cok tartistim dogru duzgun korun o zaman diye ama yine ayni yine ayni.. Normal biseymis gibi gorenlerde var kurtaji. En sonunda esi dayanamadi hic mi bebek sahibi olmayacaz falan diye sonuc bosandilar.
Bazi insanlar korunmayi yanlis biliyor. Mesela geri cekme asla korunma olamaz onu korunuyoruz diye dusunuyorlar. Sonra hamile kalinca ah vah kurtaj sart diyorlar.
Ben kolay hamile kaldim ama cevremde senin gibi kac yil deneyenler var bu da cok dogal aslinda. Bir yandan haksizlik gibi dusunebiliyor insan ama kimisi erken kimisi gec anne olur, yeter ki zamana dayali bi sorun olsun. Hic anne olamayanlar varken boyleleri kurtaj olunca delirmemek elde degil
öyle olmusKesin korunurken olmuştur
yasal süreç 2,5 ay diye biliyorum ya da babanın onayımı gerekiyor?ayrıca eşinle aran kötüyse neden çocuk? yazık günah değil mikürtaj yapmıyorlar
Bu işin sırrını öğrenmek lazım benim 1 yıl göbeğim çatladı hamile kalacağım diyeöyle olmus