- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
Neden? yaşadığınız yer neresi?[/QUOT
ya öyle degil evliligi bitirmek degil bu adama bir çocuk daha çok kaldıramaz sorumsuz nasıl anlatılırki bilmiyorumKurtaj yapmiyolar dedigine gore yasal sureyi astin. Yoksa hap sormazdin.
Cinselligi kesmediginize gore evliliginiz pek de kotu degilmis faturayi bebege kesmeyin bari.
merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
hahaha gercekten oyle oluyor dimi, insan amuda bile kalkiyoreşinizle sorunlarınız varken ilişki nedenkorundum dıyosanız ya anlamıyorum bı bucuk sene amuda kalktım hamıle kalamadım korunurken nasıl kalıosunuz hayret edıyorum
yavrunuza ne yapacagınıza burda kımse karar veremz sız karar vereceksınız tabı kı kımse de su hap var su yontem var dıye sıze tavsıye vermez yıne de gelmıs yavrucak kıymayın bebegınıze
ya öyle degil evliligi bitirmek degil bu adama bir çocuk daha çok kaldıramaz sorumsuz nasıl anlatılırki bilmiyorum
Aaa simdi anladim.. Hastaneye gidince hap veriyorlar kendi kendine dussun bebek diye.. Cok kucuk olunca kurtaja gerek kalmiyor onlari mi demek istedin?
Ben olsam acikcasi aldirmazdim. 2 cocugun var zaten onlarla bosanan ucuncuyle neden bosanmasin? O gunahin altina girmezdim. Belki bosanmayacaksin o bile belli degil. Bosanmak isteyen insan neden esiyle birlikte olur iliskiye girer ki?
Benim esimin bir akrabasinin 2 cocugu vardi 3.ye hamileydi senin gibi bosanmak istedi gitti cocugu aldirdi.. 1 yil sonra falan tekrar baristilar sonra yine hamile kalip o cocugu dogurdu. Simdi cok pisman onu aldirdigi icin
Yani bosuna gunaha girmis oldu. Sizin durumunuz ne, ne degil bilemem. Kimseyede aldirma diye baski yapmam sen kendi hayatini kendin bilirsin ama hemen acele karar verme sonra bunun pismanligi var.
E yuh yani.. kaldirmam diyen gidip tuplerini baglasaymis.. sonra kurtaj yap diye soylemek kolaykonu sahibi boşanmak istemiyor ki
o kadar büyük değilmiş sorunlar
eşi 3. bebeği kaldıramazmış
sorun bu!
konu sahibi
çok ama çok bencilsiniz bence
adam 3. çocuğu kaldıramaz ise %99 garantinin %1 lik kısmını göze almayıp birkaç korunma yöntemini aynı anda uygulasaydınız!
merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
amın cnm rabbım aratmasın cok zor ama bu durumlar da bana sınav gıbı gelıyor yanı ben ıstedıgım halde olmuyor ama arkadaş %1 lık ıhtımalle hamıle kalıyorhahaha gercekten oyle oluyor dimi, insan amuda bile kalkiyorhihi aklima geldi..neyseki simdi hamilesin, darisi tum isteyenlere olsun...
ee tabiiki oyle canim, hayat bir sinav sonucta...Rabbim aratmasin ama saglikli hayirli olani versin...diger turlusude zor cunku..kisaca Rabbim kimini varligiyla kimini yokluguyla imtihan ediyor.amın cnm rabbım aratmasın cok zor ama bu durumlar da bana sınav gıbı gelıyor yanı ben ıstedıgım halde olmuyor ama arkadaş %1 lık ıhtımalle hamıle kalıyor
her korunuyordum ama hamile kaldim diyene inanmamalisin. Cogu yaptigi hatanin tepki toplayacagindan korkarak oyle diyor. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsinamın cnm rabbım aratmasın cok zor ama bu durumlar da bana sınav gıbı gelıyor yanı ben ıstedıgım halde olmuyor ama arkadaş %1 lık ıhtımalle hamıle kalıyor