hamileyim ama

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
14
39
merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin

merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin

yazık değilmi o yavruya keşke başından alsaydın önlemini birde şuan aldırdın yarın tekrar barıştın eşinle ve tekrar hamile kaldın sonrasıı ??? allahın verdiği cana kıymayın

yazık değilmi o yavruya keşke başından alsaydın önlemini birde şuan aldırdın yarın tekrar barıştın eşinle ve tekrar hamile kaldın sonrasıı ??? allahın verdiği cana kıymayın
başindan aldım önlemini aslında RIA ile hamile kaldım oglum 22 aylık emiyo ve çok üzgünüm

başindan aldım önlemini aslında RIA ile hamile kaldım oglum 22 aylık emiyo ve çok üzgünüm

ben ne olursa olsun anne karnına düşen çocuğun aldırmaması kanısındayım yazık o meleğe kıymayın lütfen eşiniz ile bu konuyu konuştunuzmu şuan ayrımısınız belki bu çocuk sizi birbirinize bağlayacak tekrardan .Bence kendi bebğinizin katili olmayın derim sonra vicdan azabı sizi dahada öldürür lütfen iyi düşünün iyi şeyler olsun

Düşük hapı ne Allah askına ya, istenmeyen bir gebelik ise gidin aldırın.

bu şekilde düşürmekle kürtaj araında bir fark olduğunu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz

dusuk haplari 5 haftalik gebelik icin degil ertesi gun haplari onlar.. Esinle konustun mu bu konuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…