merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
başindan aldım önlemini aslında RIA ile hamile kaldım oglum 22 aylık emiyo ve çok üzgünümyazık değilmi o yavruya keşke başından alsaydın önlemini birde şuan aldırdın yarın tekrar barıştın eşinle ve tekrar hamile kaldın sonrasıı ??? allahın verdiği cana kıymayın
kürtaj yapmıyorlarne düşüğü,neden kurtaj değil?eşinle sorun ne
kürtaj yapmıyorlar
yuzde 99 koruma garantılı RIA ile hamileyimŞimdi düşük hapları yerine, keşke zamanında doğumkontrol haplarını araştırsaydın.
Ama kaybedince daha cok uzulursun. Ben de problemli bir ailede buyudum annem aldirmayi cok istemiş simdi iyi ki dogurmusum diyor onun dert ortagi oldum bak.başindan aldım önlemini aslında RIA ile hamile kaldım oglum 22 aylık emiyo ve çok üzgünüm
başindan aldım önlemini aslında RIA ile hamile kaldım oglum 22 aylık emiyo ve çok üzgünüm
Düşük hapı ne Allah askına ya, istenmeyen bir gebelik ise gidin aldırın.merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
dusuk haplari 5 haftalik gebelik icin degil ertesi gun haplari onlar.. Esinle konustun mu bu konuyu?merhaba kizlar benim sorunum 5 haftalık hamıleyım istenmeyen bir gebelık 2 çocugum var ve eşimle sorunlarım var neyapcam bilmiyorum düşük hapları varmış bilgisi olan varmı ne olur bana yardım edin
yuzde 99 koruma garantılı RIA ile hamileyim
nasıl yapmıyorlar?kürtaj yapmıyorlar