- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Canim normal olarak bahsetmiyoruz zaten ama olmus bir kere caresini bulmak adina herkes fikir veriyor yoksa alkis tutacak halimiz yokEleştirmek yada yargılamak için değil fakat artık aile değerlerimizin kaybolduğunu görmek beni fazlasıyla üzüyor.
Evet sevdiğinde bir ilişki yaşayabilirsin bu kimseyi alakadar etmez ama her şeyi bu kadar normal gibi bahsetmeyelim arkadaşlar ya..
Canim normal olarak bahsetmiyoruz zaten ama olmus bir kere caresini bulmak adina herkes fikir veriyor yoksa alkis tutacak halimiz yok
Haklisin insan uzuluyor tabiikiTabi kii olan olmuş arkadaşa fikir vermek amacımız.
Ama ben genel olarak bunu söylüyorum çünkü gerçekten üzülüyorum..
öyle yazmış biri
4 ayda daha hafif hafif fingirdeşilmez mi,birbirini görünce kalbin totonda atar, ne diceni bilemezsin elini kolunu yereye koyacaksın tedirgin olursun falan,ben mi fazla romantiğim
Başlamışsınız yine alakasız yorumlar yapmaya. Sosyal deney yapmıyorum. Erkek arkadaşımı da çok daha öncesinden tanıyorum. Fakat ilişkimiz bu ay sonu itibariyle 5.ci ayını tamamlıyor. Söylediğiniz ithamlarla alakam yok. Sürekli önüne gelenle flörtleşen biri önüne geleni hayatına alan biri değilim o yüzden öyle 3 5 gün takılıp ay biz anlaşamadık ayrılıyoruz diyen biri de değilim. Öyle biri de olabilirdim buda sizi ilgilendirmezdi emin olun. Herkesin dusturu ilişki tarzı kendine kimi nikaha kadar bekler kimi beklemez. Ben bir sakınca görmedim ilişkiye girmekte ailemin inancı farklı benim inancım farklı. Hiç bir koruma yönteminin yüzde yüz korumadığını ikimizde biliyoruz haliyle bebek muhabbeti döndü olursa ne olur diye. Siz hiç mi özenmediniz beraber olduğunuz insanla hiç mi muhabbetini etmediniz? Şu ismi veririz şöyle olur böyle olur vesaire diye.
Sen onu bunu bırak da şimdi ne yapman lazım onu düşün.../ derdin burdakiler şöyle dedi böyle dedi değil karnındaki bebek olsunBaşlamışsınız yine alakasız yorumlar yapmaya. Sosyal deney yapmıyorum. Erkek arkadaşımı da çok daha öncesinden tanıyorum. Fakat ilişkimiz bu ay sonu itibariyle 5.ci ayını tamamlıyor. Söylediğiniz ithamlarla alakam yok. Sürekli önüne gelenle flörtleşen biri önüne geleni hayatına alan biri değilim o yüzden öyle 3 5 gün takılıp ay biz anlaşamadık ayrılıyoruz diyen biri de değilim. Öyle biri de olabilirdim buda sizi ilgilendirmezdi emin olun. Herkesin dusturu ilişki tarzı kendine kimi nikaha kadar bekler kimi beklemez. Ben bir sakınca görmedim ilişkiye girmekte ailemin inancı farklı benim inancım farklı. Hiç bir koruma yönteminin yüzde yüz korumadığını ikimizde biliyoruz haliyle bebek muhabbeti döndü olursa ne olur diye. Siz hiç mi özenmediniz beraber olduğunuz insanla hiç mi muhabbetini etmediniz? Şu ismi veririz şöyle olur böyle olur vesaire diye.
anlayacak olsalar anlatırdım emin ol.e ailene bunları anlat işte, ne yapacağın ortada herkesin düsturu diye gir lafa
Senin için 1 günün bile önemi var daha ne bekliyorsun. ? Soylesene sevgilineSadece yazılarımı okuyorsunuz şuan ne halde olduğumu ifade edebilmek için on tane ağlayan smiley atsaydım bütün problem çözülmüştü değil mi ? Korkuyorum tabiiki erkek arkadaşımın aldır demesinden bu yüzden bi haftadır bu konuyu açamadım zaten. Çünkü aldır derse sorumsuz bir adamdır demekki, aldır derse yaptığı işin arkasında duramıyordur demekki. Sağlam bir karakteri yoktur demekki ve yanlış bir seçim yapmışımdır nitekim hepsinin cevabını akşam eve geldiğinde alacağım zaten