Aileniz muhafazakardi degilmi..bu nasil olcak ki..soylemeden dogurma...ailenize ne diceksiniz...Akşam konuşacağım telefonda söyleyemem. Söylemeden doğurabilirim evet farklı iki şehirdeyiz
Tuvalette dogurup öldürme de ne yaparsan yap...
Ben kocami bu konuda ikna etmemiştimr delikanliysa yavrusunu dusunur...yalniz su varki evlilik yaşamadan çocuk yaşayacakları evet zo olacak ama herşeye degerhayatta yaptığımız şeylerin sorumluluğunu almak zorundayız. bedeli ne olursa olsun.. aldırmamanız konusunda hemfikirim. her hangi bir tıp veya bilim insan olma potansiyeli taşıyan bir döllenmiş yumurtanın cansız olduğuna inandıramaz beni. ama sevgilinize söylemek zorundasınız. onun tepkisi aldırmanız yönünde olur büyük ihtimalle çünkü çoğu erkek için daha basit bir konu bu. ama onu ikna etmeniz gerekir. yani çok fazla seçeneğiniz yok yıldırım nikahı arkasından ailelere verilen hamilelik haberi. elbetteki çok kızacaklar. elbetteki tepki gösterecekler ama buna hazır olmanız lazım.
Daha adam evlenelim bile demedi : ( Umarım o kabul eder de sonraki süreci düşünmek kalır sadece.yani ailenden gizli evlenip evlendiğini açıklayıp sonra doğurmaktan başka çare göremiyorum ben
ben de istediğini düşünmüyorumDaha adam evlenelim bile demedi : ( Umarım o kabul eder de sonraki süreci düşünmek kalır sadece.
Bilmiyorum 27 yaşında, işsiz ve yüksek lisans yapma amacında olan muhafazakar aileli bir erkeğin olumlu yaklaşmayacağı yönünde bir endişem var. Konu sahibi akşam konuşursa her şey belli olur.
Yapmayın Allah aşkına, söylemeniz gerektiği zaman ne yapacaksınız?Akşam konuşacağım telefonda söyleyemem. Söylemeden doğurabilirim evet farklı iki şehirdeyiz
Nasıl yani?ilişki 4 aylık mı
yuh artık
Nasıl yani?
4 aydır mı beraberlermiş?
bendensin :) cok eski kafaliyiz galiba artik iliskilerde hemen birliktelik oluyor, 4 aydan sonra hamile kaliniyor, 6 olmadan soguyup ayriliyorlar.öyle yazmış biri
4 ayda daha hafif hafif fingirdeşilmez mi,birbirini görünce kalbin totonda atar, ne diceni bilemezsin elini kolunu yereye koyacaksın tedirgin olursun falan,ben mi fazla romantiğim
Onceki konusunda 4 aydir birlikte oldukları yazıyor baslarinda sapik eski sevgilisi varmis :)öyle yazmış biri
4 ayda daha hafif hafif fingirdeşilmez mi,birbirini görünce kalbin totonda atar, ne diceni bilemezsin elini kolunu yereye koyacaksın tedirgin olursun falan,ben mi fazla romantiğim
Yani 4 ayda ilişkiye girilir girilmesine ama hem bu derece muhafazakar bir ailenin çocuğu için ilginç bu kadar çabuk olması, hem de adamla hamilelik-çocuk konuşulmuş olması, hem de evleneceğinden emin olması.öyle yazmış biri
Ve de korundugu halde pko lu olmasina ragmen 4 ayda vayy be ne hiz :)Yani 4 ayda ilişkiye girilir girilmesine ama hem bu derece muhafazakar bir ailenin çocuğu için ilginç bu kadar çabuk olması, hem de adamla hamilelik-çocuk konuşulmuş olması, hem de evleneceğinden emin olması.
ya aldırmak benim son seçeneğim bile değil çok korkunç bir şey kendimi asla affedemem öyle bir şey yaparsam. Ağzı dili yok henüz ama o da bir can...
Herkese günaydın yaklaşık bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Ailem bunu kaldırabilecek yapı da bir aile değil. Şak diye ben evlendim deyip erken doğum yapma yalanı da gayet inandırıcılığını yitirdi. Kafam Allak bullak ne düşünüp ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de benim ailem gibi muhafazakar. Durumu açıklasak bir ömür gözlerinde ne pozisyonda olurum bilmiyorum. Ben henüz okuyorum erkek arkadaşım da yüksek lisansa başlayacak ve hala iş bulamadı. En makul çözüm yolu nedir bu durumda ?