Hamileyim ama..

En kritik şey sevgilinizin tutumu olacak. Onun cevabını öğrenmeden burada 50 sayfa yazılsa da boş.

Bir de gözünüzü seveyim bir şey yapıyorsanız önünü ardını düşünerek hareket edin. Madem bu kadar kritik durumdasınız, daha önce aranızda hamilelik bahsi de geçmiş, sevişmeyin. Her hareketin bir sonucu var.

Yani gercekten tuhaf. Kucukcuk, tek derdi okul olmasi gereken bir yastasiniz. Hem ailem muhafazakar diyorsunuz, hem sadece 4 aylik bir iliski de cinsellik ne zaman basladi da hamile kaldiniz?
Adam evlenmeyi kabul etse bile, sen onu evlenecek kadar iyi taniyor musun?
Rabbim yardimcin olsun. Evlenmek istemezse planin nedir?

hayatta yaptığımız şeylerin sorumluluğunu almak zorundayız. bedeli ne olursa olsun.. aldırmamanız konusunda hemfikirim. her hangi bir tıp veya bilim insan olma potansiyeli taşıyan bir döllenmiş yumurtanın cansız olduğuna inandıramaz beni. ama sevgilinize söylemek zorundasınız. onun tepkisi aldırmanız yönünde olur büyük ihtimalle çünkü çoğu erkek için daha basit bir konu bu. ama onu ikna etmeniz gerekir. yani çok fazla seçeneğiniz yok yıldırım nikahı arkasından ailelere verilen hamilelik haberi. elbetteki çok kızacaklar. elbetteki tepki gösterecekler ama buna hazır olmanız lazım.

yani ailenden gizli evlenip evlendiğini açıklayıp sonra doğurmaktan başka çare göremiyorum ben

Tuvalette dogurup öldürme de ne yaparsan yap...
Ben kocami bu konuda ikna etmemiştimr delikanliysa yavrusunu dusunur...yalniz su varki evlilik yaşamadan çocuk yaşayacakları evet zo olacak ama herşeye deger
N

yani ailenden gizli evlenip evlendiğini açıklayıp sonra doğurmaktan başka çare göremiyorum ben
Daha adam evlenelim bile demedi : ( Umarım o kabul eder de sonraki süreci düşünmek kalır sadece.

Bilmiyorum 27 yaşında, işsiz ve yüksek lisans yapma amacında olan muhafazakar aileli bir erkeğin olumlu yaklaşmayacağı yönünde bir endişem var. Konu sahibi akşam konuşursa her şey belli olur.

ben de istediğini düşünmüyorum
zaten kızımız da1 haftadır o yüzden söyleyemiyor bence
çocukta para pul yoksa nasıl yapacaklar bilmem...
hemen iş bulsun sevgilin
ama bu sorumluluğu alabilecek biri mi sen daha iyi bilirsin

Akşam konuşacağım telefonda söyleyemem. Söylemeden doğurabilirim evet farklı iki şehirdeyiz
Yapmayın Allah aşkına, söylemeniz gerektiği zaman ne yapacaksınız? Evcil hayvan değil ki bu olmazsa sahiplendiresiniz? Söylemeden doğurmak bundan sonra ailenizle hiç görüşmeyeceğiniz anlamına gelir.

21 yasindasin soylemeden dogurmayi bile dusunmussun adam da dicek hani test olmadan kabul etmem ustelik 4 aylik ilişki ailen bu durumu kabul edecek bir ailemi hamilelik bir kac haftaya belli eder kendini bulantidan hadi bulantn olmadi nereye kadar saklayabilirsin tek cikar yol evlenmek ondan sonra ister erken dogur ister gec kimse bisey diyemez

öyle yazmış biri

4 ayda daha hafif hafif fingirdeşilmez mi,birbirini görünce kalbin totonda atar, ne diceni bilemezsin elini kolunu yereye koyacaksın tedirgin olursun falan,ben mi fazla romantiğim
bendensin :) cok eski kafaliyiz galiba artik iliskilerde hemen birliktelik oluyor, 4 aydan sonra hamile kaliniyor, 6 olmadan soguyup ayriliyorlar.

öyle yazmış biri

4 ayda daha hafif hafif fingirdeşilmez mi,birbirini görünce kalbin totonda atar, ne diceni bilemezsin elini kolunu yereye koyacaksın tedirgin olursun falan,ben mi fazla romantiğim
Onceki konusunda 4 aydir birlikte oldukları yazıyor baslarinda sapik eski sevgilisi varmis :)

öyle yazmış biri

Yani 4 ayda ilişkiye girilir girilmesine ama hem bu derece muhafazakar bir ailenin çocuğu için ilginç bu kadar çabuk olması, hem de adamla hamilelik-çocuk konuşulmuş olması, hem de evleneceğinden emin olması.

Yani 4 ayda ilişkiye girilir girilmesine ama hem bu derece muhafazakar bir ailenin çocuğu için ilginç bu kadar çabuk olması, hem de adamla hamilelik-çocuk konuşulmuş olması, hem de evleneceğinden emin olması.
Ve de korundugu halde pko lu olmasina ragmen 4 ayda vayy be ne hiz :)

ya aldırmak benim son seçeneğim bile değil çok korkunç bir şey kendimi asla affedemem öyle bir şey yaparsam. Ağzı dili yok henüz ama o da bir can...

Yazik yazik. Hem aileniz asiri muhafazakar, hem asiri otoriter ama siz arkalarindan is cevirmeyi secmissiniz ve hamile kalmissiniz. Aileninizin durumunu bile bile bu tur islere bulastiriyorsunuz kendinizi sonra da bebegin agzi dili yok kiyamam cok gunah. Bunu cok daha once dusunecektiniz, bu halti yemeden once. E madem yediniz bir halt, o zaman sonuclarina da katlanacaksiniz. Evet o bebegi aldirirsaniz vebalinin altindan kalkamazsiniz. Erkek arkadasiniz da durumdan haberdar degilmis, duyunca bakalim da sizin arkaniz da olacak mi. Vah ki ne vah. Simdi ayiklayin pirincin tasini.

Hem pko var hem de korunduk diyosun ya hadi bakalım konu doğru diye varsayarak yazıyorum

Akrabamın başına geldi böyle bir şey hamileliģin 2. Ayında hemen isteme oldu resmi ve dini nikahı yaptılar düğünü ise hazırlıkları tamamlayınca hamileliğin 4. Ayında yaptılar kız hamile olduğunu gizledi herkesten gelinliği fln bol aldılar düğünden 4-5 ay sonra doğum yapınca herkes anladı tabi ama kimseye laf ettirmediler kızın ailesi de bebeği kucağı alınca affetti (muhafazakar bir aileydi)

Erkeğin ailesinin haberi vardı kızın babasının haberi yoktu annesine düğün günü söylemiş kızkardeşinin haberi vardı kardeşi hep idare etti ve süreklo bol giyindi vs gözden ırak oldular babasından akrabalarından hep gizledi (ayrı sehirlerde yasıyorlardı)

Düğünde bebeğin cinsiyeti fln belliymiş hatta :)

Ailenden biru sana yardım ederse erkek ailesi de adam gibi bi aile çıkarsa işin zor olmaz

Siz o bebeğe kıymadıktan sonra Allah yardım eder

Elalem 3 ay konuşur susar siz kimsenin konuşmasına fırsat vermeyin sizi ilgilendirmez deyip kestirip atın biz önceden resmi nikahı yaptık deyin ki resmi nikahı hemen yaparsanız işiniz çok kolaylaşır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…