- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
geçirir ona da geçirir
yanlış okudunuz sanırım ben hiç aksatmadım ilaçlarımıiyide arkadaş tek bir günkorunmadım demiş korunmamış yani
o zaman korunmayalım kaderde varsaolur ya nasip diyelim, yoldan geçerken bismillah diyip atlayalım yola niye tedbir alıyoruz
Benim ailemde de evlilik öncesi cinsel ilişki, hele ki hamilelik çok büyük tabudur. Ben de sizin yerinizde olsam hamile olduğumu söylemek yerine gizlice evlendiğimi söylemeyi yeğlerim. Ancak annenize bir şey söylemeden önce mutlaka erkek arkadaşınızla konuşun. Tepkisi ne olur kestiremiyorum ben.Yani o zaten iş bakıyordu bebek durumumun dışında çalışmayı seven ve birinci sınıftan beri de çalışan bir insan yaklaşık 5-6 aydır işsiz . Bende aynı şekilde çalışmayı düşünüyordum. Bir an önce iş bulmamız lazım. Tabiiki kabul etmezler annemler okul bitmeden nişan falan bile olmaz kafa yapısındalar illaki o okul bitecek önce. Annem kalp krizi geçirir herhalde hamileyim desem . Ancak arayıp ben evlendim diyebilirim
Seni anlayıp sana yardım edecek bir büyük yok mu hala teyze vbgeçirir ona da geçirir
iyide arkadaş tek bir günkorunmadım demiş korunmamış yani
o zaman korunmayalım kaderde varsaolur ya nasip diyelim, yoldan geçerken bismillah diyip atlayalım yola niye tedbir alıyoruz
yanlış okudunuz sanırım ben hiç aksatmadım ilaçlarımı
Ben tek bir gün korunmadım ama hamileliği istemekle, istememek arasında kalmıştım. Eşim çok istiyordu bebeği ve tuzağına düştüm onunAma gerçekten ciddi şekilde korunarak hamile kalan örnekleri de azımsanmayacak kadar çok.
Ben buna inanmıyorum vardır ama çok çok düşüktür,daha geçen kuzenimde yaşadık, abla hamileyim, korunuyoduk oldu bilmem ne,sonra öğrendik her gün hap alıyo ama bir gün sabah 7 de bir gün gece 12 de falan
su yürür yolunu bulur o çocuk sansıyla gelecektir torunu görünce yelkenleri suya iner siz nasıl gecineceginizi dusununYani sizi buna nasıl inandırabilirim bilmiyorum nitekim konu da bu değil zaten ama içiniz rahatlayacaksa hayır haplarımı hiç aksatmadım bunun için alarm bile kurdum. 24 saat korusun diye her gün aynı saat içtim. Öyle yada böyle bir şekil hamile kaldım. Şuan ailelerin yıpranma düzeyini en aza indirerek nasıl bu durumu toparlarım diye bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
Ay iğnelerde çok sıkıntı 9 Ay kullandım kendimden geçtim valla. Ya 40 günde ya da 15 günde adet oluyordum deli gibiydim. Gerçi çocuğu olanlara 3 aylık iğne vuruyorlar sanırım. Annem vurundu 6 Ay adet görmedi. Tabi bünyeden bünyeye değişirValla onları bilmemde ben doğumdan sonra tek çare iğneyi araştırıp olacam galiba. Yaşımız tutsa bağlatsak kordonları, oda olmuyor, üst üste korunmada sıkıyor insanı, bu seferde hamile kalacam korkusu ilişkiyi etkiliyor. Aman kadın olmak zor be
Geciktirmeyin lütfen. Çocuğun annesi sizsiniz, babası o. Kararda onun da dahli olmalı muhakkak.Konuşacağım gücümü toplayabilirsem bugün yada yarın
Hemen ara delikanliysa evlenelim derKonuşacağım gücümü toplayabilirsem bugün yada yarın
Ay iğnelerde çok sıkıntı 9 Ay kullandım kendimden geçtim valla. Ya 40 günde ya da 15 günde adet oluyordum deli gibiydim. Gerçi çocuğu olanlara 3 aylık iğne vuruyorlar sanırım. Annem vurundu 6 Ay adet görmedi. Tabi bünyeden bünyeye değişir