günahından değil cinayet olduğunu düşündüğüm için aldırmak istemiyorum. Annemler beni üniversitenin yurduna yerleştirdi ilk üniversiteye başladığım sene sonrasında ben eve çıktım haberleri yok erkek arkadaşımda yanıma taşındı.
Offf yüce rabbim bende kız evlat yetiştiriyorum, hayatta en korktuğum şey, büyük konuşmak, birini kınamak...ama bunları okuyunca çok korkuyorum, evlatlarımı nasıl bir gelecek bekliyor diye...gözünün içine bak büyüt, okusun diye yolla...
kilo yu fazla almazsan ilk gebelik oldugu için hemen belli olmaz gobeginooff o işin en karın ağrıtan kısmı şuanda. Kurban sonra açıklasam çok mu geç olur ama karnım şişmemiş olur henüz. Hani evlendim hamileyim gibisinden bakmak isterlerse evlilik cüzdanından belli olur önce olduğuda dini nikahı resmiden önce kıydık derim gibi geldi aklıma.
pardonda son mesajınızdan sonra cevap bile yazmadım. oraya buraya çekmeyin artık deyince. evet maalesef aynı fikirde değiliz. tartışmanın anlamıda yok.ayrıca siz benim düşünceme takılmayın boşuna birbirimizi kırmayalım. ben yanlış ,doğru herkezin fikrine saygı duyuyorum aynı düşüncede olmayabiliriz eleştirin ,saygıda duymayın hiç problem değil ama lütfen kelimelerimi oraya buraya artık çekmeyin buda benim fikrim maalesef aynı fikirde değiliz .....
teşekkür ederim.pardonda son mesajınızdan sonra cevap bile yazmadım. oraya buraya çekmeyin artık deyince. evet maalesef aynı fikirde değiliz. tartışmanın anlamıda yok.
Hakkinizda hayirlisi.21 küçük bir yaş değil bence bir yuva kurmak anne olmak için. Yani bu yaş olaylarında küçük büyük ayrımı da neye göre kime göre yapılıyor bilmiyorum. Yaklaşık 2 milyar bir gelirim var aylık burslarımla beraber çalışmıyorum ama bebek geldi diye açta kalmam herhalde. Doğana kadar yine birikim yaparım zaten.
ailene söylesen daha iyi olur aslındaYarın halledicez dediğiniz gibi perşembe cuma hallolmuş olur sanırım.
dediklerinin aksini dedi mi bilmiyorum ama bilinçsiz yaşanan cinselliğin sonuçlarına da katlanılması lazım. Ya da daha nasıl korunacağını bile bilmeyen insanların başetmek zorunda oldukları sorunları ve nasıl çözüleceğini öğrensinler önce.
Yoksa doğadaki tüm canlılar cinsellik yaşıyor zaten.
Elbette konu sahibesi de ilk bebeğine böyle bir stres altında sahip olmak istemezdi. Hayat bu ,kimin başına ne geleceği belli olmaz. Sevgili konu sahibesi, bebişini musmutlu bir şekilde sağlıcakla büyüt inşallahBu saatten sonra sakın ola üzme kendini, artık sen bir annesin, elbette zorlu günlerin olacak ama yavrunun kokusunu içine çekeceğin o anı düşün. Her şeye değer bence. Ben senin güçlü ve hakkaniyetli bir kadın olduğuna inanıyorum. Hep böyle kal