10 haftalık bebeği ultrasonda görüp aldırabilen de nasıl bir vicdan var acaba hep merak etmişimdir. Eli kolu her şeyi var yahu. Minyatür sadece. Ben 12. Haftada cinsiyetini öğrenmiştim.o hücrenin kalbi var tabiki aynı kefeye koyup koymamak kişiye göre değişir,oğlum olmadan önce ben de çok esnektim bukonuda, ne zamanki 6 haftalıkken kalbini duydum ulan yasal sınır nasıl 10 haftao zaman dedim, doktorumda bana cevaben benim vicdani sınırım 6 hafta fazlasını almıyorum zaten demişti
o hücrenin kalbi var tabiki aynı kefeye koyup koymamak kişiye göre değişir,oğlum olmadan önce ben de çok esnektim bukonuda, ne zamanki 6 haftalıkken kalbini duydum ulan yasal sınır nasıl 10 haftao zaman dedim, doktorumda bana cevaben benim vicdani sınırım 6 hafta fazlasını almıyorum zaten demişti
Evli olup isteseydin pco varken emin ol allah vermezdi yada cok zor verrdi bende pco var 4,yilda 2,dusuk yaptim zorla hamile kalmistim allahin sinavi iste sende istemiyosun busartlarda oldugu icinevet korunmama ve pko hastası olmama rağmen hamile kaldım
sevgilisi eve geldi söyleyecekdi bakalım ne tepki verecekSevgiline soylememene sasirdim acikcasi
bu cocugun ne gunahi var simdi...yazik minicik yavru nasil almaya kiyacaksin vicdan azabi cekmeyecekmiain 0eki...durumun musait degil belkide evlilil icin ama simdi veriri rabbim daha sonra veririmi sana evladi..hasretiyel yanar tutusursun zamani gelincee..sevgiline durumu anlat orta yolunu bul derim..!!!
bu cocugun ne gunahi var simdi...yazik minicik yavru nasil almaya kiyacaksin vicdan azabi cekmeyecekmiain 0eki...durumun musait degil belkide evlilil icin ama simdi veriri rabbim daha sonra veririmi sana evladi..hasretiyel yanar tutusursun zamani gelincee..sevgiline durumu anlat orta yolunu bul derim..!!!
Konuyla ne alakası var? Ezbere yorum yapmayın Allah aşkına. Konu sahibi ne diyor, siz ne diyorsunuz...bu cocugun ne gunahi var simdi...yazik minicik yavru nasil almaya kiyacaksin vicdan azabi cekmeyecekmiain 0eki...durumun musait degil belkide evlilil icin ama simdi veriri rabbim daha sonra veririmi sana evladi..hasretiyel yanar tutusursun zamani gelincee..sevgiline durumu anlat orta yolunu bul derim..!!!
erkek arkadaşına nasıl söylemeden 1 hafta durabildin?
aldır der diye mi korkuyorsun?
pardon da aileler çok muhafazakar
sen okuyosun
erkek ark. işsiz
ne yapmayı düşünüyosunuz?
yapabileceğiniz en mantıklı şey doğurmamak
doğuracağım diyorsanız erkek arkadaşınıza kaçın onların evinde yaşayın nikahlanın
çocuk doğunca aileniz affedebilir bi ihtimal.
iyide bunada agir tepki vermezlermi? Neden böyle birseyi yaptigini habersiz evlendigini haliyle soracaklar, ki saten ilk akla gelen hamilemi acaba olur. Bence iki şok birden yasatma.Aslında evlilik tarihini erken söylersem olabilir galiba hani ben evlendim değilde ben 3 ay önce evlendim gibi...
konuyu tenzih ederim genel yorum yapıcam, hep deniyorya çocuğun şartları şunları bunları eksik olur gedikolurolmaz vs, belki gene de var olmak isticek benim gibi, belki de istemicek tabi bilemiyoruz ama ben bu bilinmezlikte tercihimi her zaman yaşamdan yanakullanırım, çünkü ölümün dönüşü yok ama yaşıyorsan şartlar her zaman değişebilir yok dersin vara boğulursun, dünyaya gelip günlerce ıhlamur içen yokluktan süt bulamayan ben en güzel okullarda okudum işimi gücümü elime aldım, ailem zaman içinde toparlandı