- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Peki ali 2 aylikken kuruma verilince nasil olsa kotu bir hayat yasayacagi icin bunun yerine acisiz bir yontemle uyutulsaydu bunu mantikli bulur muydunuz?4 yaş civarı olmalı şu an. Ana sınıfına başlayacak bu yıl.
Bu konuda aynı düşüncede değiliz, o yüzden tartışmanın bir anlamı yok sanırım.
Cidden şu kürtajlı, çocuklu bilmemneli konularda yapılan duygu sömürüsü beni hiç duygulandırmıyor.Peki ali 2 aylikken kuruma verilince nasil olsa kotu bir hayat yasayacagi icin bunun yerine acisiz bir yontemle uyutulsaydu bunu mantikli bulur muydunuz?
Yine ben cevap vereyim: Elbette ki bulmazdiniz.
Lakin siz bana oturup saatlerce aradaki farki anlatsaniz da ben anlayamam. O yuzden tartismayalim gercekten.
En acıklısı da buna duygulanmıyoruz diye taş kalpli ilan edilmemiz. Çok da tınım değil ama alakası olmadığını nasıl anlatabiliriz ki...Cidden şu kürtajlı, çocuklu bilmemneli konularda yapılan duygu sömürüsü beni hiç duygulandırmıyor.
Canlı yaşayan bir insanla bir araya gelmiş üç hücreyi aynı kefeye koyamıyorum malesef.
Anlatamayız.. O yüzden uğraşmıyalım.En acıklısı da buna duygulanmıyoruz diye taş kalpli ilan edilmemiz. Çok da tınım değil ama alakası olmadığını nasıl anlatabiliriz ki...
Cidden şu kürtajlı, çocuklu bilmemneli konularda yapılan duygu sömürüsü beni hiç duygulandırmıyor.
Canlı yaşayan bir insanla bir araya gelmiş üç hücreyi aynı kefeye koyamıyorum malesef.
Tüm yorumları okuyamadım, ben bir şey yaptım hata olarak hala değerlendirmiyorum . Ama bunun bedelini o bebeğe ödetemem ben öleyim gerekirse sürüneyim ailem dövsün sövsün ama bunun cezası bebeğe kesilmemeli. Aldırsam öldürürüm yine bedel ödeyen o neden benim yüzümden. Evlatlık vermek aklımın ucundan geçmedi ki ha aldırmışım ha evlatlık vermişim yine yıllarca başka ellerde öz anne babasının yokluğunu neden istenmediğini veridliğini düşünüp psikoljik rahatsızlıklar yaşayacak buda benim için seçenek bile değil. Bunun bedelini o çocuk ödemeyecek. Birde ben nasıl veririm ki bebeğimi bir başkasına yapamam...
Yani şöyle bir durumda kendimi geçtim kızım olsa "aman kızım o da bir can" hayatta demem yani. Hatta sizin ne haddinize evlenmek der resti çekerim. Ne iş var ne güç var, ev geçindirebilecek potansiyel yok, bir de bebek...Diyenlere şaşıyorum gerçekten.Anlatamayız.. O yüzden uğraşmıyalım.
Ama onlar da kürtaj yaptırana katil gözüyle bakmasınlar yeter.
o hücrenin kalbi var tabiki aynı kefeye koyup koymamak kişiye göre değişir,oğlum olmadan önce ben de çok esnektim bukonuda, ne zamanki 6 haftalıkken kalbini duydum ulan yasal sınır nasıl 10 haftao zaman dedim, doktorumda bana cevaben benim vicdani sınırım 6 hafta fazlasını almıyorum zaten demişti
Bu tavsiyeyi hiç birimiz veremeyiz zaten. Kişinin kendi kararıdır.Ben her ikisini de tavsiye etmiyorum herkesin kendi tercihi
Ne aldır derim ne doğur
Zaten olayın seyri değişecek
Kimsenin bişeyden haberi yok
Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki öncelikle adama söylemesi gerek hamile olduğunu
Ingiltere 24 haftaya kadar izin var. Kisacasi kanunlar kalp atisina insana benzemesine 3 hucrenin bir araya gelmesine gore koyulmuyor.o hücrenin kalbi var tabiki aynı kefeye koyup koymamak kişiye göre değişir,oğlum olmadan önce ben de çok esnektim bukonuda, ne zamanki 6 haftalıkken kalbini duydum ulan yasal sınır nasıl 10 haftao zaman dedim, doktorumda bana cevaben benim vicdani sınırım 6 hafta fazlasını almıyorum zaten demişti
Haberdar et biziadam yolda bu arada yemek alıp gelecek
Ingiltere 24 haftaya kadar izin var. Kisacasi kanunlar kalp atisina insana benzemesine 3 hucrenin bir araya gelmesine gore koyulmuyor.
O 3 hucre bir araya geldigi vakit cocugun karakteri cinsiyeti goz rengi herseyiyle bir insan belirlenmis oluyor.