Hamileyim ama..

ya aldırmak benim son seçeneğim bile değil çok korkunç bir şey kendimi asla affedemem öyle bir şey yaparsam. Ağzı dili yok henüz ama o da bir can...
Bu düşünceni okuyunca o kadar sevdim ki seni doğmamış veya doğmuş bebeklerini öldüren anneler var evet var modern dünya herkesin gözünü kör etmiş hastaysa aldıralım gayrımeşru aldıralım aldıramazsak rezil oluruz nasıl bakarız mantığı, kendi yaratmadığı bir canı söküp almak ne kdr doğru? Belki o bebek senin için bir imtihan belki de bir ödül bilmiyoruz. Minicik bedene kıyıp da ruhu temiz kalabilir mi insanın? Yaptığı hatada kazınır mı öylece bedeninden, ilk evlendiğim zamanlarda öğrenciydim korundum çocuk olursa aldırırım diye düşünmüştüm hala nasıl bir insanım ben diye düşünüyorum, bebek isterken çok tövbe ettim bu sözüm için ve şükrettim benim gibi bir cahile o dönemde bir bebek nasip etmediği için annelik sevgisi ruhumda yeşerince nasip ettiği için şükürler olsun. Siz evli değilsiniz başınıza gelebilecek herşeye rağmen o cana kıymayacaksınız Allah sizi affetsin her insan hata yapar inşallah evlenir mutlu olursunuz, evlendikten sonra zor da olsa ailenize açıklayın bence gerisine açıklama yapmak zorunda hissetmeyin insanlar zaten havadan nem kapıyor. Siz dosdoğru olsanız da eğriyi gören çok insan var o minnoşu çok seveceğinize iyi bir anne olacağınıza eminim. Hatanızı o bebeğe değil kendi sırtınıza yüklediğiniz için benim gözümde temiz bir insansınız. Allah yardımcınız olsun.

Ama o kadar güzel aileler var evlatlik edinmek istiyorlar? Maddi durumu iyi olan bi ailede büyüse yasasa daha iyi olmaz mi? Annelik dogurmakla bitmiyor maalesef ona bakicaksin, olutcaksin, seviceksin, vicdan sefkat merhamet ögreticeksin ...
O cani alicagina ona yasamak icin bir sans tanimali diye düsünüyorum ...
Tabiiki kendi nasil istiyorsa öyle yapar ...

İnsan biraz mantıklı dusunur..kurtaj olma o melegin sucu ne? Ama dogur evlatlık ver..sacma sapan seyleri cocuk yastakiler de okuyor yani.
Doğurduktan sonra vermek çok kolay sanki. Hem sosyal hizmetlere verilecek çocuk evlat edinileceği ne malum. Belki kurumda kalacak yıllarca, ailesiz evsiz barksız büyüyecek.
Kürtaj olma ama evlatlık ver, öldürme ama süründür...

Yetkili insanlar bunlari arastiriyorlardir bir cocugu evlatlik vermeden maddi durumunu arastiriyorlar es dost aileleri arastiriyorlar diye biliyorum

İnsan biraz mantıklı dusunur..kurtaj olma o melegin sucu ne? Ama dogur evlatlık ver..sacma sapan seyleri cocuk yastakiler de okuyor yani.
yazık meleğe doğur, onun bunun yanında hayatına ve anneye lanet ederek yaşasın dimi?
nasıl olsa evlatlıklar enınde sonunda ortaya cıkıyor.

zaten kadın dedıgın nedır kı.. taşısın karnında, çeksin sıkıntısını
bir şekilde dogursun ve versin.. hem ben emınım konu sahıbının erkek arkadası ıstemesın
dakıkasına doktor arayacak.

Yedim fircayi benim cevremde cok evlatlik olan cocuklar var ama hepside mutlu yani ...

Konu gelmiş çatmış evlatlığa
Sadece buraya bişey demek istiyorum
Evlatlık verilen çocukların aileleri, gerçek bi çok aileye bin basar
Çünkü onlar için bebek velinimet, onlar o çocuğun mucize olduğunun farkındalar

Ayrıca evlatlık verilmiş bir çok çocuk idrak edebilecek yaşa geldiğinde gerçek ailesiyle görüşüyor ve her ne hikmetse evlatlık verildiği aileyle kalmaya devam etmek istiyor

Çok uzağa gitmeye gerek yok burada var böyle topikler
Sayfalarca yazılmış
Biraz okumanızı tavsiye ederim

Aynen evlatlik edinmek icin ... Kac aile kac takla atiyor ve yetkililer tarafindan hep kontrol ediliyorlar. Evlatlik alanlar gercekten cocugu olmayan ama cocuk isteyen insanlar ...
Öyle pazarda meyve almaya benzemez evlatlik edinmek bin testten ve kontrolden geciriyorösr degil mi? Ben mi yanlis bilgilendirdim ...

Kendi adıma ben ne olursaolsun bu dünyaya gelmek isterdim,çokacı çektim,ciddi örselendim,hele son 15 aydır delilik sınırlarındageziyorum,bir de üstüne savaş çıkıyo burnumun dibinde, ama gene de var olmak güzel,hiç olmamış olmayı istemezdim

annem anlatır ben doğmuşum babamı 15 gün sonra iştençıkarmışlar sendikal faaliyetlerden, annemin sütü kesilmiş bana ıhlamur içirmişler günlerce, iyiki babam düzenin adamı olmamış iyiki hakkını aramış iyiki o işten kovulmuş iyiki ben o ıhlamur hikayesiyle büyümüşüm, iyiki varım

Canı alan da veren de Allah'tır yıllardır korunmayıp çocuğum olmuyor diye ağlayan veya korunup hamileyim diye ağlayan birçok insan var hepsi gerizekalı değil herhalde bu insanların, o mantıkla çocuğu olmayanlarda tam olarak nasıl çocuk yapacağını bilmiyor beceremiyor, hamile kalanlarda hapı ağızdan almak yerine burnuna sokuyor, tek akıllı olarak kendimizi görmek Yanlış, biz sadece birşeyler için çabalarız takdir Allah'ındır. Pko olması bile çocuktan ümidi kesmesi için bir sebepken bu çocuk mucizedir onun imtihanıdır. Bu da benim fikrim.

Hayır doğru söyledikleriniz
Göz ucuyla okudum bütün yorumlara hakim değilim de ''şimdi evlatlık vereceksiniz yazık değil mi...'' diyenler olmuş ona istinaden söyledim.

Evlat edinmek çok harika bir şeydir eminim.
Ben de evlatlık olsam beni büyüten emek veren insanları tercih ederdim çünkü doğurmakla anne baba olunmuyor gerçekten.
Benim karşı olduğum doğurayım olmadı evlatlık veririm düşüncesi.

Hayır doğru söyledikleriniz
Göz ucuyla okudum bütün yorumlara hakim değilim de ''şimdi evlatlık vereceksiniz yazık değil mi...'' diyenler olmuş ona istinaden söyledim.

Benim arkadasim cin annesi babasi alman gayet mutlu cünkü biliyordu biyolojik annesi evlatlik vermeseydi onunla beraber sürünecekti böylece 2. sans verilmis gibi görüyor.

konuyu tenzih ederim genel yorum yapıcam, hep deniyorya çocuğun şartları şunları bunları eksik olur gedikolurolmaz vs, belki gene de var olmak isticek benim gibi, belki de istemicek tabi bilemiyoruz ama ben bu bilinmezlikte tercihimi her zaman yaşamdan yanakullanırım, çünkü ölümün dönüşü yok ama yaşıyorsan şartlar her zaman değişebilir yok dersin vara boğulursun, dünyaya gelip günlerce ıhlamur içen yokluktan süt bulamayan ben en güzel okullarda okudum işimi gücümü elime aldım, ailem zaman içinde toparlandı

"Korundum deyip hamile kalanların hepsi yalancıdır" demedim, "her korundum diyen doğru korunmuyor" dedim. Yazdıklarınız benim yazdıklarımla alakasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…