hamileyim ama...

gul_gunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2007
280
57
Az önce doktordan geldim. SAT 'a göre 6+2 haftalık hamileyim, fakat kese büyüklüğüne göre 5+1 günlük hamileyim. dr.'un tahminine göre geç döllenme gerçekleşmiş olabileceği.. Kesede YOLK SAK göründü ama embriyo ve kalp atışı yok. dr. 25 mayıs'ta tekrar inceleyecek, çok endişeliyim. boş gebelik olmasından korkuyorum. Kesesinde Yolk Sak olupta boş gebelik yaşayan varmı aranızda arkadaşlar?

Canım içini ferah tut bu haftalardaki bekleyiş insanı geriyor bende keseyi Görücem mi felan dı derken herşey oluyor Allah'ın izniyle sitres yapma en hassas dönemdesin

Canım içini ferah tut bu haftalardaki bekleyiş insanı geriyor bende keseyi Görücem mi felan dı derken herşey oluyor Allah'ın izniyle sitres yapma en hassas dönemdesin
İlk çocuğumda da bekleyişler ve endişelerim olmuştu ama daha gençtim. tabii herşey daha yolunda gidiyordu.... 38 yaşındayım şuan. bu yaşta herşey çok daha riskli olduğundan korkularım, endişelerim 2-3 katı. her zaman her şeyin hayırlısını istiyorum ama ne olacağını bilememek ister istemez stres yaratıyor. desteğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşım.

Kendini üzme hiç. Ben bi yerde yolk sac oluşmasının sağlıklı bi gebeliğe işaret olduğunu okumuştum. Ayrıca benimde başıma geldi. Keseyi gördükten sonra kalp atışı için gitmiştim, normalde 7 haftalık olması gerekirken 1 hafta geriden geliyordu ve kalp atışını vajinadan bakınca anca görebilmişti doktor ve dün gelseydin kalp atışını göremezdik belki de demişti. 2 hafta sonraki kontrolümde gelişiminin normal olduğunu öğrendim. Rahatladım. O zamana kadar o kadar üzülüyordum ki, doktora çok umutsuz gitmiştim. Ama boşuna üzmüşüm kendimi. Sende sakın kendini üzme, tadını çıkar hamileliğinin.

canım benim gittiğimdede beklediğimden daha küçük dedi dr banada geç döllenme olmuş dedi ilk gittiğimde ne keseyi gördüm ne bebeği 1 ay bekledim çok zordu ama çok şükür şimdi bi skntı yok kızım olacak normal yani olabilir hiç endişelenme rahat ol

Merhaba benim de sanırım o şekilde olacak tabi eğer kese gozukurse önümüzdeki c.tesi gideceğim bende çok telasliyim acaba boş Gebelik olur mu dis gebelik olur mu vs die geçtiğimiz c.tesi 840 di beta

doğru aslında, her şeyi biran önce olsun istiyoruz, kafamızda kurup duruyoruz. biraz zaman gerekiyor. herşey de olacağına varıyor.

verdiğin moral için çok teşekkür ediyorum arkadaşım.. inşallah yolunda gider her şey..

inşallah iyi sonuçlarınız olur. beni de 25'inde çağırmıştı doktorum, fakat ben bugün farklı bir doktordan 20 mayıs'a randevu aldım. bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…