• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ama ..

PeriKizi123

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
10
0
6
34
- Yurtdışı
arkadaslar bi sorum olucak bi kac gun once test yaptim pozitif cikti hamileyim zaten adetim de gecikti hani hamile oldugum kesin gibi az once test yaptm yine pozitif cikti orda sorun yok doktora gidicem ama haftaya gidicem ozel sebeplerden dolayi gidemedim 1 hafta kaldi bi hafta sonra gidicem ..

ama benim sorunum var 4 haftalik hamile oldugumu dusunuyorum ama ne biliyim hic bi belirti yok gibi ne midem bulaniyo nede baska bisey ilk baslarda olmamasi normal mi ?

esim yurtdisinda bi ay once yanima geldi korunuyoduk o yuzden hamile oldugumu ogrenmeden once hani istedigimi yiyip iciyodum hani zararli zararsiz ne varsa oyle diyim .. bi kac kere alkol bile aldim ama tabi sarhos olmadim hani bi sorun olur mu ? smdi cok dikkat ediyorum ama ilk hftalar bilmiyodum :(

cevap verip beni rahatlatirsaniz cok sevinirm arkadaslar smdiden tesekkurler

Icini ferah tut canim. Ne kadinlar var, hamileyken sigara icip alkol aliyorlar birsey olmuyor.
Bilmeden yapmissin canim. Gecmis gitmis degistirecek birsey yok üzme kendini ama bundan sonra daha saglikli beslenmene önem ver.
Aslinda sadece hamileyken degil, her daim vucudumuza zarar vermemeliyiz.

Icini ferah tut canim. Ne kadinlar var, hamileyken sigara icip alkol aliyorlar birsey olmuyor.
Bilmeden yapmissin canim. Gecmis gitmis degistirecek birsey yok üzme kendini ama bundan sonra daha saglikli beslenmene önem ver.
Aslinda sadece hamileyken degil, her daim vucudumuza zarar vermemeliyiz.

cevabiniz icin tesekkur ederim tabikide dikkat ediyorum asitli icecekleri bile sildim oyle diyim size ama iste ilk haftalar bilmedigim icin hic dikkat etmedim siz fikrinizi soyleyin tabiki doktora gidicem ona da anlaticam en iyisini o bilir soyler ztn ama sizce bi zarari olmusmudur bebege ?

cevabiniz icin tesekkur ederim tabikide dikkat ediyorum asitli icecekleri bile sildim oyle diyim size ama iste ilk haftalar bilmedigim icin hic dikkat etmedim siz fikrinizi soyleyin tabiki doktora gidicem ona da anlaticam en iyisini o bilir soyler ztn ama sizce bi zarari olmusmudur bebege ?

Ilk haftalar hamile oldugundan habersiz olan cogu kadinin basina gelir bu durum.
Birsey oldugunu sanmiyorum o yüzden ama doktorunuz en iyisini bilir dediginiz gibi.

Back