- Konu Sahibi PeriKizi123
arkadaslar bi sorum olucak bi kac gun once test yaptim pozitif cikti hamileyim zaten adetim de gecikti hani hamile oldugum kesin gibi az once test yaptm yine pozitif cikti orda sorun yok doktora gidicem ama haftaya gidicem ozel sebeplerden dolayi gidemedim 1 hafta kaldi bi hafta sonra gidicem ..
ama benim sorunum var 4 haftalik hamile oldugumu dusunuyorum ama ne biliyim hic bi belirti yok gibi ne midem bulaniyo nede baska bisey ilk baslarda olmamasi normal mi ?
esim yurtdisinda bi ay once yanima geldi korunuyoduk o yuzden hamile oldugumu ogrenmeden once hani istedigimi yiyip iciyodum hani zararli zararsiz ne varsa oyle diyim .. bi kac kere alkol bile aldim ama tabi sarhos olmadim hani bi sorun olur mu ? smdi cok dikkat ediyorum ama ilk hftalar bilmiyodum
cevap verip beni rahatlatirsaniz cok sevinirm arkadaslar smdiden tesekkurler
ama benim sorunum var 4 haftalik hamile oldugumu dusunuyorum ama ne biliyim hic bi belirti yok gibi ne midem bulaniyo nede baska bisey ilk baslarda olmamasi normal mi ?
esim yurtdisinda bi ay once yanima geldi korunuyoduk o yuzden hamile oldugumu ogrenmeden once hani istedigimi yiyip iciyodum hani zararli zararsiz ne varsa oyle diyim .. bi kac kere alkol bile aldim ama tabi sarhos olmadim hani bi sorun olur mu ? smdi cok dikkat ediyorum ama ilk hftalar bilmiyodum
cevap verip beni rahatlatirsaniz cok sevinirm arkadaslar smdiden tesekkurler