Haklısın canım hayırlısı herseyinHayırlısı olsun canım. bende ilk 3 ay progestan kullandım doktor önlemini almış gerisi allahtan.
Hayırlı olsun canım seni çok iyi anlıyorum benmide geçen sene bebeğimin kalbi durdu bende şuan çok endişeliyim bana da doktorum clexan coraspin ve progestan verdi hakkımızda hayırlısı olsun umarım bebek isteyen herkes sağ salim kucağına alırSlm Kizlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 6.56 di degerm cok dusuktu bu ay hamile kaldim dun test yaptm degerm 322 bugun yine doktora gittim igne verdi kan sulandirmak icin tekrardan dusuk yasamiyim diye
Gebeligi benim gibi tehlikeli gecen varmi??
Amin canm teşekkür ederim insan bi kere yaşadımı tekrar yaşarmıyım korkusunu kalbnden atamıyo senle aynı ialçları kullanıyorz banada onları verdi inşallah bu sefer düşük yaşamayız Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun canım seni çok iyi anlıyorum benmide geçen sene bebeğimin kalbi durdu bende şuan çok endişeliyim bana da doktorum clexan coraspin ve progestan verdi hakkımızda hayırlısı olsun umarım bebek isteyen herkes sağ salim kucağına alır
inşallah canım amin hakkımızda hayırlısı olsunAmin canm teşekkür ederim insan bi kere yaşadımı tekrar yaşarmıyım korkusunu kalbnden atamıyo senle aynı ialçları kullanıyorz banada onları verdi inşallah bu sefer düşük yaşamayız Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben de ilk gebeligimi sonlandırmak zorunda kalmıştım şimdi yine hamileyim. İnsan korkuyor anlıyorum inşallah Allah aynı acıları bize yaşatmaz bebeklerimize kavusuruzBende ayni durumu yasadim canim. Kasimda kimyasal gebelik oldu ve kürtaj oldum. Simdi yeniden hamileyim. Doktorum protestan verdi uç ay kullan dedi.
Merhaba bayanlar :)
Sizleri takip edip bi cok bilgi edindim sagolun hepiniz.
2senenin ardindan tekrar 5+5 hamileyim,once dusuk yapmistim oyuzden simdi cok korkuyorum.kadiklarim goguslerim cok agriyo,bulantim cok.bukadar erken bulanti belirtiler olmasi normalmi?
Simdiden cevabiniz icin tesekkurler
Gerçektende zor bi dönem geçirmişsin çok şükür geride kalmş geçmiş olsn inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruzKizlar hepinizin bebegi hayirli olsun.
Boyle sorunlar yasayan varmi diye sormussunuz.ben Kizimda cok sorun yasadim.beterin beteri var.bakiniz asagida.. :)
Kizima hamile kalmadan 6 ay once dis gebelik yasadim. Hemde gebe oldugumu bile bilmiyordum.bi gun aniden kasigima bicak saplandi sanki.acile gittik.apandisite bakiyolar yok. Bobrek tasina bakiyolar yok.binbir tahlil yapiliyo bise cikmiyo.
Gebelik varmi diyolar yok adetim duzenli diyorum. Meger ogun hastanenin betahcg makinasi bozulmus. O hastaneden saatlerce sanciyla bosa oyalandik.ozel kadindoguma gittik. Acil ameliyat DIS GEBELIK dediler. Meger uzerine adet olmusum. 2 aylik gebeymisim. Bebek tupte sikismis. Tupumude yirtmis.tuple birlikte bebegide aldilar.3 saat ameliyat sonrasi ertesi gun elim bos hastaneden ciktim.
Cok zormus cok.rabbim kimseye yasatmasin.
Dua Edin. Sukur Edin. .
Gerçektende zor bi dönem geçirmişsin çok şükür geride kalmş geçmiş olsn inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz
Peki şimdi ne oldu hamilesin değil mi?
Yok degilim ama dusunuyoruz.Benimde tekrar dis gebelik yasama korkum var.
İnşallah canm benim Rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hamileliğinidr kolaylaştırsın cümlemizinkini inşallahAllah bagislasin dis gebelik ten sonra benimde kizim oldu.oda cok zor bi hamilelikti. 9 ay igne kullandim.5 ay boyunca dusuk tehlikesi vardi. Cok Sukur saglikla kucagima aldim . yine bebek Dusunuyoruz. Dua Edin lutfen sorunsuz bi hamileligim olsun bu defa...