Benim de 9unda 1 ay olacak, çok benzer zamanlarda yaşamışız… ne zaman konuşmak isterseniz buyrun konuşalım, birbirimizi biz anlarız ancak. hem sabır hem iç ferahlığı diliyorum. Gönlümüze göre olur umarım herşey hayırlısıyla
2 doktorla görüştük biz; biri trafik kazası gibi birşey, zaten hasar olan tüpü aldık diğerinde ihtimalin herkesle eşit, en az 3 ay bekle ve devam et dedi. Tek tüple 3-4 çocuğu olan hastam var falan dedi. Diğeri de en az 3 ay bekle ama yaza kadar beklesen iyi olur sonra bir rahim filmi çekelim ve diğer tüpün durumundan emin olalım ondan sonra denemeye devam et, tüp sağlamsa olur merak etme dedi. Sizin farklı bir durumunuz olduğu için bir yorum yapamıyorum gerçekten, Allah bi daha yaşatmasın dilerim. İnşallah tek tüpünüz zarar görmüştür diyeceğim ama eğer doktor rahim filminden hiç bahsetmediyse belki ameliyatta gözle görmüş olabilir diğer tüpün durumunu da ya da belki kemoterapi durumunda istatistik olarak zarar görme ihtimali yüksekse sizi riske atmak istememiş olabilir. Her ihtimali düşünerek konuşmuştur diye umuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?