Doğmamış bebeğe don biçilmez, kusma felan olursa çaresine bakılırSelam,
Ben suan 4 bucuk haftalik hamileyim. 4 yasimda kizim var. Benim asiri kusma fobim var hayatimdada zaten 3/4 kez kusmusumdur geneliklede korkudan midem bulanir hayatimda bulanirsa. Simdi kizimda hic bulantim kusmam vs olmadi. Simdide tir tir titriyorum korkudan acaba bulantim olurmu acaba kusarmiyim diye yardim edebilirmisiniz
Adi ustunde fobi malesefHayırlı olsun
Kusacaksan da kus canım neden kendini heder ediyorsun çocuğu da dert sahibi ediyorsun…
Çocukta annem kusacak mı kustu mu diye kendini mi heder etsin
TamamHamileler için bulanti bileklikleri var ama doktora gidip ilaç alabilirsin kusma için veriyolar
Ben pazartesi kan aldircamÖncelikle seni çok iyi anlıyorum şöyle düşün bunu yaşama ihtimalin ne olursa olsun var eğer olursa aç karına nohut ya da taze zencefil çok iyi geliyor ya da doktor bulantı için hap ta veriyor kendini hiç strese sokma tatlıım
Kendini öyle daha rahat hissedeceksen öyle yap sağlıkla doğsunTamam
super ben bir sorim
Ben pazartesi kan aldircam
ozaman korkumu soyleyip simdiden haplarimi alim
diyprum
dursun kosede
Kizimdada oyleydim biliyormusun ilk 6 haftasinda tir tir titrerdim korkudanki ha basladi baslicak diye dahada middm bulanirdi korkudan hahaha ama bulanmadi hic cok sukurKendini öyle daha rahat hissedeceksen öyle yap sağlıkla doğsun
Hadi inşallah bunda da öyle olsun hiç bir konuda sıkıntı çekmeKizimdada oyleydim biliyormusun ilk 6 haftasinda tir tir titrerdim korkudanki ha basladi baslicak diye dahada middm bulanirdi korkudan hahaha ama bulanmadi hic cok sukur
Insallah canim benim rahatlatigin icin tessekur ederimHadi inşallah bunda da öyle olsun hiç bir konuda sıkıntı çekme
Rica ederim , bu dönemde sana en uzak olması gereken şey stres keyfine bak çok güzel bir dönemdesinInsallah canim benim rahatlatigin icin tessekur ederim
ayin 19sinda 1 haftalik tatile gidicez ondanda biraz korktum tam ozamana denk gelirse diyede baya stress yaptimRica ederim , bu dönemde sana en uzak olması gereken şey stres keyfine bak çok güzel bir dönemdesin