hamileyım ama kafam cok karısık :( yardım edinnnnn

ekin3509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
135
69
73
Erzurum
Merhaba uzun sureden sonra hamıleyım cok sükür bu haber bıze mutluluk verdı fakat sağlık sorunlarım oluştu. ya ishal oluyorum ya kabız . ıshal oldum gecen ay ıshalın olmasıyla kasılma sonucu kanamam oldu hastanede yattım.rahımde çatlamalar olmuş olabılır denıldı başka bır sebep bulunamadı. düşük tehdıdı var dedı ilaç kullanıyorum şuanda 13 haftalığım ne kadar kullanıcam bılmıyorum..ıshal olmaktan korkuma yemeden ıcmeden kesıldım,neyse ıshalı engellemek ıcın muz, havuç yıyorum bu seferde kabız oldum ıkınmamam gerekiyor ıkınmadanda olmuyor ne yapmalıyım bılemedım doktora her hafta farklı sıkayetlerle gıtmekten utanır oldum yolun basındayım daha.ıdrar enfeksıyonu oldum antıbıyotık kullanıyorum. mantar enfeksıyonu oldum krem kullanıyorum. grıp oldum bırde üstüne bulantılarım hala gecmedı yedıgımı çıkarıyorum yanımda kımsede yok . eşim vardıyalı çalışıyor gecelerı yok. Rabbımden başka kımsem yok. cok psıkolojım bozuldu benım gıbı böyle sorunları ustuste yasayan üstesinden gelen varmı bana akıl verın moral verın nolur.

Ayy canımm Rabbim yardımcın olsun çok dua et. Sen kendine dikkat etmiyorsun anlaşılan ayaklarını sıcak tut. Bol su iç su kabıza da ishale de iyi gelir. Bolca sebze tüket. Ve en önemlisi dua, dua, dua.. Rabbim şafi ismiyle şifanı versin inşallah

bu arada ben de geçen hafta fena karın ağrısına yakalanmıştım suçumu da biliyorum ince giymiştim üşüttüm tabi. Ayaklarım üşüyünce hemen karnım ağrır benim. sen de dikkat et karnın ağrıdığında ayaklarını sıcak suya koy. Sıcak su torban varsa ona sıcak su koyup ayaklarını üzerinde tutabilrsin ben öyle yapınca karnım yumuşuyor inan. Ballı ılık su karın ağrısına iyi geliyor tavsiye ederim. Enfeksiyon için de kuşburnu al kaynat gebeliğe bir zararı yokmuş kuşburnunun enfeksiyonuna da iyi gelir inşallah.

Kabızlık sorununu bende yasadım, doktorum şurubu var dedi ılerde tekrar yasicaksin o yuzden onu yaziyolar istersen doktoruna bi danış

Mrb cnm cok gecmis olsun bence sukret cunku ben daha beterini cekiyorum 3 aydir mide agrisi dis agrisi dewamli kusmaktan bogaz tahris oldu kan kusuyorum 10 kg werdim kabizlik ishal gibi olsun inan aldirmayi bile dusundum ama galen cekiyorum cok da cektim psikolojim cok bozuk insan banyosunu bile yapamazmi yapamiyorum ayakta duramiyorum torbalarca ilac kullaniyorum elbet bizde saglimiza kavusup hamileligin tadini cikaracaz tek umudum yok doguma kadar ama napalim insallah kisa zamanda iyi olursun bebeginle

Rabbım yar ve yardımcın olsun cnm.ama doktora sorunlarını söylemekten asla utanma.sonuçta gebelik bu meşakkatli bir sürec doktorlarda biliyor bunu zaten.kendini yorma kaynanan annen ailenin Buyük kadınlarından destek al.anne yardım et bana de.ev işinde olsun psikolojik olsun destekleri sonuna kadar al.çünkü sen can taşıyorsun ve bu durumdan dolayı ozelsın

COK TESEKKUR EDERIM.COK DIKKAT EDIYORUM DISARI HIC CIKMIYORUM ÜSÜTMEYİM HASTA OLMAYIM DIYE AMA SAKINILAN GÖZE CÖP BATAR MİSALİ DAHA COK HASTA OLUYORUM.RABBIM HAYIRLISIYLA BEBEGIMI KUCAGIMA SLMAK NASIP ETSIN..DUA DİLİMDEN DÜŞMÜYOR COK SÜKÜR..

AYYY CANIM COK GECMIS OLSUNNN RABBIM BUTUN HASTALARA SİFA VERSIN INSALLAHHHH COK ZOR.HASTA OLMAKTAN COK STRESI INSANI KOTU ETKILIYOR.INSALLAH BEBEGIMIZI HAYIRLISIYLA KUCAGIMIZA ALALIM BUTUN HASTALIKLARIMIZI UNUTURUZ.

MUTLAKA DENIYCEM TESEKKUR EDERIM

TESEKKUR EDERIM.SUREKLI SORUNLARIMLA GITMEKTEN DOKTORU BUNALTTIGIMI DUSUNMEYE BASLADIM AMA YAPICAK BIRSEY YOK MECBUR DANISMAK ZORUNDAYIM AİLELER SEHIR DISINDA KIMSENIN FAYDASI YOK.RESTİ CEKTIM EN SONUNDA COK SÜKÜR AILEM GELDI. INSALLAH RABBIM BU BEBEGI BIZE HAYIRLISIYLA BAGISLAR DUA EDIN..

Kotu düşünme iyi olucak inşallah.

Canım bol bol yoğurt yemeye çalış özellikle kendin yapabilsen çok iyi olur bağırsakları düzenliyor allah yardımcın olsun zor zamanlar geçmeyecek gibi dursa da geçiyor

Çok zor Allah yardımcın olsun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…