Merhaba uzun sureden sonra hamıleyım cok sükür bu haber bıze mutluluk verdı fakat sağlık sorunlarım oluştu. ya ishal oluyorum ya kabız . ıshal oldum gecen ay ıshalın olmasıyla kasılma sonucu kanamam oldu hastanede yattım.rahımde çatlamalar olmuş olabılır denıldı başka bır sebep bulunamadı. düşük tehdıdı var dedı ilaç kullanıyorum şuanda 13 haftalığım ne kadar kullanıcam bılmıyorum..ıshal olmaktan korkuma yemeden ıcmeden kesıldım,neyse ıshalı engellemek ıcın muz, havuç yıyorum bu seferde kabız oldum ıkınmamam gerekiyor ıkınmadanda olmuyor ne yapmalıyım bılemedım doktora her hafta farklı sıkayetlerle gıtmekten utanır oldum yolun basındayım daha.ıdrar enfeksıyonu oldum antıbıyotık kullanıyorum. mantar enfeksıyonu oldum krem kullanıyorum. grıp oldum bırde üstüne bulantılarım hala gecmedı yedıgımı çıkarıyorum yanımda kımsede yok . eşim vardıyalı çalışıyor gecelerı yok. Rabbımden başka kımsem yok. cok psıkolojım bozuldu benım gıbı böyle sorunları ustuste yasayan üstesinden gelen varmı bana akıl verın moral verın nolur.