hamileyim ama göğüslerim küçüldü yardım:(

acemibalik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
43
14
37
Kızlar hamileliği biraz ilerlemiş olanlara acil bir sorum var. 11+5 günlük hamileyim. ama kocaman olan göğüslerim tam olmasa da normale yakın oldu ve ağrı çok azaldı. Normal mi daha doktora gitmeme 1 hafta var. nette kötü kötü şeyler okudum. Ya bir şey olduysa diye çatladım. Bir bilenden acil destek istiyorum.

Canım ilk haftalar bende aşırı büyüme oldu birde şişlik oluyor adetten dolayi olan şişlik hamilelik hormonları oturdukca hersey normale geçiyor. 1 haftaya kalmaz gogsun ağrır acir

Canım ilk haftalar bende aşırı büyüme oldu birde şişlik oluyor adetten dolayi olan şişlik hamilelik hormonları oturdukca hersey normale geçiyor. 1 haftaya kalmaz gogsun ağrır acir
Nasıl nasıl iyi geldi bu yazdığın anlatamam.... Allah tüm bebekleri korusun. Çok teşekkür ederim. Sabahtan beri birinden bir tepki bekliyorum.​

Rica ederim bende ki olanı söyledim. 6 ayım a yaklastim zaman zaman agrilarim var.ve göğsümde yirtilmalar cok

ilk haftalarda bende bu yuzden ve bazi yazilanlari okudukca telaslanmistim ama gerek yok vucudunda gebelige uyum sagliyor diye dusun merak etme 2 ay sonra agrimasada buyumeye baslicak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…