hamileyim ama giyecek kıyafet bulamıyorum

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
merhaba arkadaşlar,2,5 aylık hamileyim ancak hamile kalmadan önce aldığım ilaçlardan dolayı kilo almıştım,hamile kaldıktan sonra da aman iyi besleneyim diye biraz daha kilo aldım,ama şimdi hiçbir kıyafetimin içine sığmıyorum,hamile kıyafeti almak için daha çok erken,zaten karnımın büyüyeceği aylar bahar ve yaza denk geliyor.1-2 beden büyük kıyafet alsam zaten karnım her ay büyüyecek sonra yaz gelecek boşa kıyafet almış olacağım,sürekli eşofmanlarla dolaşıyorum,dışarıya çıkarken giyecek birşey bulamaz oldum.benim durumumda olan varmı,siz ne çareler buldunuz?:sm_confused:

canım ablamda aynı senin gibi o 3 aylık hamile çok zorlanıo.ama lcw hamile koleksiyonu çıkarmış bi bak canım

ablam pantolonlarını götürdü beline esnek bi kumaştan lastik yaptılar. onun dışında iki pantolon almıştır hamileliği için..

bele lastik fikri iyi,bende götüreyim pantolonlarımı terziye,inşaallah yapabilirler,çok teşekkürler.
bi penye dikimevine götürürsen onlar alışkındır bu duruma. hatta ilikli lastik takıyolar hamileliğin ilerledikçe düğmeyi bi sonraki iliğe takıyosun. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim :nazar:

bele lastik yapıyorlar.annemin göbeği var.şimdiki kotlarda hep düşük bel kadının karnına oturuyordu terziye verdik lastik koymuş ama benim diyen adam anlamaz sanki pantolonu öyle almışız gibi süper yapmış.iyi terzi bulursan hiç bozmadan yapıyorlar.

etek kullanıyorsan bi hamile eteğide alabilirsin düz kesim ve yine beli lastikli olanlardan.. üzerine ne giyersen giy, beli gözükmedikçe hamile eteği olduğu anlaşılmıyor.. zaten hamile kıyafetleri takım giyildiği için şu an giymek sana abes geliyordur ama böyle tek tek giyersen kimse farketmez..

Bende giycek kıyafet blamiyotum aldım hamile kıyafetleri olmuyor artık küçük geliyolar kocaman bir göbeğim var badiler giyiyorum atlet niyetine esimin fsortlerini uzerimede Yelek altıma bol pijema altı yelegi falan hepsini icine dolduruyorum gaffu gibi karnım açılmasın diye

kızlar birkaç fikir vereyim size.27 haftlk hamileym.çalıştığım için alt olarak beli lastikli kumaş pantalon giyiyorum.üstü farklı farklı giyiyorum.hiç hamilelik kıyafeti almadım.ama beli lastikli yada büzgülü üstler oluyor ya ondan falan aldım.benimde daha önce o tarz kıyafetlerim vardı onları giyiyorum.spor duruyor.hamile kıyafetleri çok kadınsı ve pahalı gerek yok bence.önü yazılı badi aldım lcw den rahat oluyor..

ben bir tek parça kıyafet elbise aldım rahat rahat giyiyorum bide görümcemin hamile elbisesinialdım rahatım valla ama çok pahalı hamile kıyafetleri

evde oturanlar için iyi çekin eşortmanlarıı ooh sıcacaık taytları mis gibi...ben evde hep kadife eşortman takımı aldım onu pijamamı taytlarımı giyiyorum hafta sonu da dışarı çıknca kadife altları giyiyorum ama işyeri işin çok zor ...eski hamile pantolunumu giyiyorum arada kadife siyah eşortamn altı öyle idare ediyorum ama alacağım yanii...:emir_bebek:

zaten evde giymek için kıyafet sorunum yok,bende herkez gibi eşofman falan giyiyorum ama esas sorunum dışarısı için,dışarıya,işe giderken yada misafirliğe giderken eşofman giyemiyorsun,işte benimde sorunum burada başlıyor.

ben şu an evdeyin evdeyken kolay tabi biyere giderken de sonra dan da giyebileceğim şeyler almış annem ayrıca yaza doğru şu altı lastikli badilerimden de var onlar da zaten hamile kıyafeti gibi. ayrıca tayt da çok rahat

merhaba arkadaşlar, bi arkadaşım hamileliğinde normal t-shirtlerini giyebilmek için penyeden çeşitli renklerde göbeğini kapatacak genişlikte kuşak tarzı şeyler diktirdi ve onları giydi badileriyle ve inanılmaz şık duruyordu. tabiki bu yaz için geçerli. bu sayede hem hamile kalmadan önceki kiyafetlerinizi giyebilirsiniz hem de hamile kıafetlerine o kadar para vermemiş olurunuz.

X