Hamileyim ama gec yumurtlama sonucu

Aseec

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
20
17
Merhaba bende araniza katildim gecen hafta yaptigim testlerde hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum doktor randevum bir hafta snra soyle bir sorunum var son adet tarihim 26. Subat ama yumurtlamam 9. Martta gerceklesti onuda ovulasyon testiyle sans eseri bir gun ogrendim o gunun sonrasi13. Gun snra hamilelik cubugunda cift cizgiyi gordum normalda sekiz haftalik goZukuyor ama ben bes haftalik hamileyim bnce:) bu konu icin ne diyorsunuz

Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim.
Benimde adetm 1 hafta gecti 137 cikti beta hcg senin kac çıkmıştı ilkten

ultrason kaç haftalık diyorsa odur :) ovulasyonla yanılmış olabilirsiniz

Keseyi goruruz insallah ben usade yasadigim icin doktor randevum biraz gec oldu birde dijital test ev testi yaptim kan verdirmedim doktorun demesiyle tahlil yaptiracam:)))

2gun sonra tekrar baktir dedi.Artmasi önemliymis.
Ama benim merak ettigim bu degerle baslayip saglikli gebelik elde eden varmi?ama cevap bulamadim bi suru topigede yazdim
Canim doktorun bu konu hakkinda nediyor ? Bende ayni durumdayim

2gun sonra tekrar baktir dedi.Artmasi önemliymis.
Ama benim merak ettigim bu degerle baslayip saglikli gebelik elde eden varmi?ama cevap bulamadim bi suru topigede yazdim

Bende yazdim heryere. Anladigim kadariyla bu deger kisiden kisiye degisiyormus. Onemli olan 48 saate enaz%66 oraninda artmasiymis.benim artis var hep. Ama insanin kafasini karistiriyor neden yani nicin hickimse bilimsel bir aciklama yapmiyor. Kendi doktorum bile sadece normal oldugunu keseyi beklememiz gerektigini soyluyorr... ama bu deger neye gore dusuk veya yuksek cikiyor. Bilen varsa lutfen yazsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…