Selam.Başka bir doktora daha görün istersen.
ben varım değerim ikiye katlıyordu benimde kanamam vardı kürtaj dedi dr ultrasonda sağlıklı gebelik bulgularına rastlanmadı diye rapor tuttular..
kağıt imzalayıp çıktım hastaneden hemen başka bir dr a veeee şuan 5 buçuk aylık minnoş bi kızım var
aldırsaydım o dr a inanıp şimdi yoktu bekle canım sadece bekle daha çok erken görünmeyebilir biraz daha bekle bence
çok teşekkür edrim yorumun için Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende ümidimi kesmiyorum zaten çünki eğer Rabbim nasip ederde nasip olursa mucize bir bebek olucak çünki tüp bebek tedavisi görürken kendiliğinden gelişen bir durum bu
benimde lekelenmem var ama ben geç göllenme olduğunu düşünüyorum inşallah
dr bana iğne deliği kadar lekelenmen olsa düşük tehliken var demektir demişti 4 ay yattım sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktım ayaklarının altına bi yastık koy yat ve bol su iç rabbim hayırlısını versin:26:
bu nasıl bir dr ki kan değeri 500 ya da 1000 olan birinden kesenin görünmesini bekliyor? nasıl bir mantık ki moral bozuyor? doktorunu değiştir, 1500'ün altındaysa değer vajinalde bile görünmez. başka bir doktor seç, mümkünse felaket tellalı olmasın.
İnşallah sana sımsıkı tutunmuş sağlıklı bir bebğin vardır içinde başka bir dr.a git ve herşey güzel olsun inşallah evlat hasetini çeken bilir dr.lara göre kolay buaraya yazıcağın güzel haberi bekliyorum
kıazlarrrr yokmu başından bu tarz bişeyler geçen yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla :44::44:
.teşekkür edrim canım inşallah hayırlı haberler vericemcanım geç döllenme oluş olabilir benim öyle oldu allah nasip ederse 6 aylık hamileyim
hayırlı haberlerini duyarız inşallah
Bu kadar küçukken bende de görünmemişti.. Hem de karnımdan değil vajinal muayene olduğum halde.. Degerler 2000 üstüne çıkınca ancak vajinal muayene ile gorulebilir.. İki gun icinde ikiye katladıysa korkma bence ve p.tesi kesin baska bir doktora görün.. Allah hayırlısını nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?