• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ama doktor ümit vermiyor :((

elca

kendme yeni bir ben lazım
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
348
9
68
Kayseri
merhaba arkadaşlar. ben 3 gün önce idrar testinde hamile olduğumu öğrendim aynı gün kan testi yptırdım 503.9 çıktı ama ogün ultrasonda görünmedi. dün yani ilk testten iki gün sonra yine kan verdim değerim 1000 üzeri olarak göründü yani kiye katlamıştı ama yine alttan muyenede bile görünmedi :(( doktor sağlıksız bi gebelik dış gebelik olma ihtimali çok yüksek diyo :( bugün yine kan verivem bakalım sonuç ne çıkıcak.
merak ediyorum aranızda böyle bebeğini göremeyenler olupta yine de bi süre sonra görenler oldu mu ?
bu arada sat 2 ağustos yani normalde 6 haftalık olması lazım ama görünmediği için doktor sağlıksız gebelik diyo. geç döllenme falan olabilir mi acaba...
yardımlasrınızı yorumlarınızı bekliyorum lütfennnn :44::44::44:

kıazlarrrr yokmu başından bu tarz bişeyler geçen yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla :44::44:

ben varım değerim ikiye katlıyordu benimde kanamam vardı kürtaj dedi dr ultrasonda sağlıklı gebelik bulgularına rastlanmadı diye rapor tuttular..
kağıt imzalayıp çıktım hastaneden hemen başka bir dr a veeee şuan 5 buçuk aylık minnoş bi kızım var
aldırsaydım o dr a inanıp şimdi yoktu bekle canım sadece bekle daha çok erken görünmeyebilir biraz daha bekle bence

ben varım değerim ikiye katlıyordu benimde kanamam vardı kürtaj dedi dr ultrasonda sağlıklı gebelik bulgularına rastlanmadı diye rapor tuttular..
kağıt imzalayıp çıktım hastaneden hemen başka bir dr a veeee şuan 5 buçuk aylık minnoş bi kızım var
aldırsaydım o dr a inanıp şimdi yoktu bekle canım sadece bekle daha çok erken görünmeyebilir biraz daha bekle bence

çok teşekkür edrim yorumun için Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende ümidimi kesmiyorum zaten çünki eğer Rabbim nasip ederde nasip olursa mucize bir bebek olucak çünki tüp bebek tedavisi görürken kendiliğinden gelişen bir durum bu:49::49:
benimde lekelenmem var ama ben geç göllenme olduğunu düşünüyorum inşallah

çok teşekkür edrim yorumun için Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende ümidimi kesmiyorum zaten çünki eğer Rabbim nasip ederde nasip olursa mucize bir bebek olucak çünki tüp bebek tedavisi görürken kendiliğinden gelişen bir durum bu:49::49:
benimde lekelenmem var ama ben geç göllenme olduğunu düşünüyorum inşallah

dr bana iğne deliği kadar lekelenmen olsa düşük tehliken var demektir demişti 4 ay yattım sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktım ayaklarının altına bi yastık koy yat ve bol su iç rabbim hayırlısını versin:26:

dr bana iğne deliği kadar lekelenmen olsa düşük tehliken var demektir demişti 4 ay yattım sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktım ayaklarının altına bi yastık koy yat ve bol su iç rabbim hayırlısını versin:26:

teşekkür edrim pancem tavsiyelerine uyucam inşallah güzel sonuçlar almayı umuyorum

bu nasıl bir dr ki kan değeri 500 ya da 1000 olan birinden kesenin görünmesini bekliyor? nasıl bir mantık ki moral bozuyor? doktorunu değiştir, 1500'ün altındaysa değer vajinalde bile görünmez. başka bir doktor seç, mümkünse felaket tellalı olmasın.

bu nasıl bir dr ki kan değeri 500 ya da 1000 olan birinden kesenin görünmesini bekliyor? nasıl bir mantık ki moral bozuyor? doktorunu değiştir, 1500'ün altındaysa değer vajinalde bile görünmez. başka bir doktor seç, mümkünse felaket tellalı olmasın.

ya evet sabahtan beri bilgisayar başındayım doktor araştırıyorum. değiştireyi düşünüyorum zaten tecrübesiz biçimde gittik doktora daha şaşkınlığımızı atamadan değerler bugün ve yarın kaç olucak merakla bekliyorum şimdi

İnşallah sana sımsıkı tutunmuş sağlıklı bir bebğin vardır içinde başka bir dr.a git ve herşey güzel olsun inşallah evlat hasetini çeken bilir dr.lara göre kolay buaraya yazıcağın güzel haberi bekliyorum

İnşallah sana sımsıkı tutunmuş sağlıklı bir bebğin vardır içinde başka bir dr.a git ve herşey güzel olsun inşallah evlat hasetini çeken bilir dr.lara göre kolay buaraya yazıcağın güzel haberi bekliyorum

bende aynı şeyi ümit ediyorum inşallah güzel haberler vericem

kıazlarrrr yokmu başından bu tarz bişeyler geçen yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla :44::44:

canım geç döllenme oluş olabilir benim öyle oldu allah nasip ederse 6 aylık hamileyim
hayırlı haberlerini duyarız inşallah

Bu kadar küçukken bende de görünmemişti.. Hem de karnımdan değil vajinal muayene olduğum halde.. Degerler 2000 üstüne çıkınca ancak vajinal muayene ile gorulebilir.. İki gun icinde ikiye katladıysa korkma bence ve p.tesi kesin baska bir doktora görün.. Allah hayırlısını nasip eder inşallah

canım geç döllenme oluş olabilir benim öyle oldu allah nasip ederse 6 aylık hamileyim
hayırlı haberlerini duyarız inşallah
.teşekkür edrim canım inşallah hayırlı haberler vericem :49::49:maşallah ne güzel Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizimde öyledir....:34::34:
Bu kadar küçukken bende de görünmemişti.. Hem de karnımdan değil vajinal muayene olduğum halde.. Degerler 2000 üstüne çıkınca ancak vajinal muayene ile gorulebilir.. İki gun icinde ikiye katladıysa korkma bence ve p.tesi kesin baska bir doktora görün.. Allah hayırlısını nasip eder inşallah

amiiiiiiinnnnnn inşallah canım :49::49::49::49: bugün yine gittim doktora alttan muayene ile baktı 4.8 mm buyukluğunde bişey gördü ama kese olup olmadığından hala emin değil değerim dün 2445 ti bugün 3000 i bulmuştur heralde . pazartesi bi daha bakalım dedi ama başka doktora gidicem ben. Rabbimden hayırlısını diliyoruz bizde...

Back