N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 39 24 Dün 10:19 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #1 Normalde bgn 8+1 hamileyim ama doktor 1 hafta geç dollenme olduğunu söyledi ama kalp atışı falan var dedi yani 7+1 hamileyim bi sikinti olur mu sizce
Normalde bgn 8+1 hamileyim ama doktor 1 hafta geç dollenme olduğunu söyledi ama kalp atışı falan var dedi yani 7+1 hamileyim bi sikinti olur mu sizce
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 501 131 Dün 10:39 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #2 nuurrrrksjdks .!.: Normalde bgn 8+1 hamileyim ama doktor 1 hafta geç dollenme olduğunu söyledi ama kalp atışı falan var dedi yani 7+1 hamileyim bi sikinti olur mu sizceEki Görüntüle 3499126 Genişletmek için tıkla... Yok canım korkma bizim bi tanıdğımızın adet tarihiyle hiçbir şekilde uyum sağlamıyo sadece 1 hafta geriden gidicen
nuurrrrksjdks .!.: Normalde bgn 8+1 hamileyim ama doktor 1 hafta geç dollenme olduğunu söyledi ama kalp atışı falan var dedi yani 7+1 hamileyim bi sikinti olur mu sizceEki Görüntüle 3499126 Genişletmek için tıkla... Yok canım korkma bizim bi tanıdğımızın adet tarihiyle hiçbir şekilde uyum sağlamıyo sadece 1 hafta geriden gidicen
N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 39 24 Dün 10:42 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #3 eceunsal .!.: Yok canım korkma bizim bi tanıdğımızın adet tarihiyle hiçbir şekilde uyum sağlamıyo sadece 1 hafta geriden gidicen Genişletmek için tıkla... Kalp atisi falan var dedi zinde insan korkuyo yinede
eceunsal .!.: Yok canım korkma bizim bi tanıdğımızın adet tarihiyle hiçbir şekilde uyum sağlamıyo sadece 1 hafta geriden gidicen Genişletmek için tıkla... Kalp atisi falan var dedi zinde insan korkuyo yinede
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 501 131 Dün 10:44 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #4 nuurrrrksjdks .!.: Kalp atisi falan var dedi zinde insan korkuyo yinede Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bide kap atışları varsa hiç sıkıntı yok korkmana gerek yok o belirttim kızın bu ay sonunda doğumu var
nuurrrrksjdks .!.: Kalp atisi falan var dedi zinde insan korkuyo yinede Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bide kap atışları varsa hiç sıkıntı yok korkmana gerek yok o belirttim kızın bu ay sonunda doğumu var
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 1.405 969 30 Dün 11:21 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #5 Hayır sıkıntı olmaz. Muhtemelen bebeğin ultrason görüntüsü ile sat uyuşmadı Dr öyle anladı geç döllenme olduğunu
Hayır sıkıntı olmaz. Muhtemelen bebeğin ultrason görüntüsü ile sat uyuşmadı Dr öyle anladı geç döllenme olduğunu
N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 39 24 Dün 12:56 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #6 eceunsal .!.: Sıkıntı olmaz bide kap atışları varsa hiç sıkıntı yok korkmana gerek yok o belirttim kızın bu ay sonunda doğumu var Genişletmek için tıkla... Kalp atisi var dedi
eceunsal .!.: Sıkıntı olmaz bide kap atışları varsa hiç sıkıntı yok korkmana gerek yok o belirttim kızın bu ay sonunda doğumu var Genişletmek için tıkla... Kalp atisi var dedi