Hamileyim ama belirtilerim çok hafif neden böyle?

nursenathegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
134
30
22
11 haftalık hamileyim. 6. Haftada bir anda mide bulantılarım başladı iki hafta şiddetli olmasa da normal seyirde bulantım oldu toplam 15 defa anca kusmuşumdur . Sonra prilama başladım ama görüyorum okuyorum prilam kullansa da bulantıları şiddetli devam eden çok kişi duyuyorum. Benim yok denecek kadar az . Göğüs hassasiyetim biraz devam ediyor ve sadece uyku çok oluyor ama bunlar harici nerdeyse hiç belirti yaşamıyorum. Kontrollerime düzenli gidiyorum sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama insanın içi rahat etmiyor işte . Benim gibi rahat ve normal hayatına devam eder gibi gebelik geçiren var mı ?

11 haftalık hamileyim. 6. Haftada bir anda mide bulantılarım başladı iki hafta şiddetli olmasa da normal seyirde bulantım oldu toplam 15 defa anca kusmuşumdur . Sonra prilama başladım ama görüyorum okuyorum prilam kullansa da bulantıları şiddetli devam eden çok kişi duyuyorum. Benim yok denecek kadar az . Göğüs hassasiyetim biraz devam ediyor ve sadece uyku çok oluyor ama bunlar harici nerdeyse hiç belirti yaşamıyorum. Kontrollerime düzenli gidiyorum sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama insanın içi rahat etmiyor işte . Benim gibi rahat ve normal hayatına devam eder gibi gebelik geçiren var mı ?
Ne güzel işte daha ne olsun 🥹🥲 boş yere stres yapıyorsunuz sizin gibi olmayı isteyen birçok hamileliği kötü geçenler olduğuna eminim stres yapmak yerine keyfini çıkarın bence ☺️

Kız rahatla yakın bı arkadaşım bir kere bile mide bulantısı yasmaadi halsizlik yaşamadı hamile kaldı doğurdu bir kere de ya şöyle de bı belirtim var demedi ama ben sürünüyorum yani değişken bı durum bu bünyeye göre değişir, daha ne istiyorsun prenses gebelik geçiriyorsun mis gibi keşke benimde öyle olsa 😵‍💫 ayrıca belirti yok diye umutsuzlanacak bı durum yok iki düşük yaptım ikisinde de belirtilerim geçip bitmedi, özellikle ikinci kurtajimda bı ay taşımisim yavrumu kontrolde kalbi durdugu anlasildi ağlaya ağlaya kaç gün kustum belirtilerim.kaybolana kadar kürtajdan sonra, yani demek istediğim belirti yok olumsuz birşey mi var diye düşünmenin bı mantığı yok, saglikliysa kendine psikolojik olarak zorluk cikarma, senin gibi belirtisiz gebelik yaşayanlar da çok maşallah diyelim nazar değmesin ❣️

Size çok kolay gelmesine çok sevindim ama bi kaç defa bile kusmak gebelikte beklenen ama can sıkan şeyler aslında. Hiç gebelik belirtisi yaşamamış değilsiniz. Gözünüz çok korktu belki çok zorlanıcam diye. Çok konforlu geçirmişsiniz ne mutlu size. Kaldı ki sıfır belirtiyle de çiçek gibi geçebilir. Bende de çok kısa süre devam eden hafif bulantılar olup geçti sadece. Hiç kusmadım bile. Başka zorlayıcı bişey de yoktu. 17. haftaya geliyoruz her şey yolunda çok şükür mesela :) sağlıkla kucağınıza alın.

Merhaba canım. Ben de aşırı konforlu bir hamilelik geçirdim. Test yapsamasam anlamazdım bile aylarca o kadar diyeyim. Ne bulantı ne iştahsızlık ne halsizlik yani normal hayatımda nasılsam doğuma kadar de öyle devam ettim. Bence sen de böyleysen çok şanslısın :)

X