Hamileyim ama adet gibi kanamam var acil bakın lütfen

Mina B

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
18
Hanımlar ben 14 haftalık hamileyim ama sürekli kanamam oluyor daha bu sabah oluk oluk aktı hâlâ da devam ediyor adet görüyorum resmen doktora da gittim bebekle ilgisi yok kanamanin dedi böyle olan varmı lütfen çok endişe ediyorumm

Başka doktora gidin bence, kese etrafında kanama var mı progesteron başladı mı mesela

Selamlar geçmiş olsun. 11+5 deyken benim de böyle bir kanamam olmuştu. Adet kanı gibi canli kırmızı ve hatta pıhtı da geldi çok korkuttu bizi.. çok şükür hemen kesildi. Doktorum bu haftalarda gebelerin %40 inda olduğunu söyledi. Keseden kanama yok. Düşük riski yok. Plesantaya geçiş kanamasiymis sanırım. Yine de progestan kullanıyorum. İçiniz rahat olsun. Sizin de inşallah böyle geçici bir şeydir

Çok sağolun inşallah öyledir, bana da progeston yazdı onu kullanıyorum şimdi plasenta ile ilgili bir kanama da değil dedi hatta

Başka doktora gidin bence, kese etrafında kanama var mı progesteron başladı mı mesela
Evet şuan progeston kullanıyorum iki kere gittim doktora ikisindede her hangi bir kanama görünmüyor dedi plesenta ve etrafında ama nedenini bilmiyorum oda bu konuda birşey demedi zaten

Çok sağolun inşallah öyledir, bana da progeston yazdı onu kullanıyorum şimdi plasenta ile ilgili bir kanama da değil dedi hatta
Evet evet plesantada kesede kanama alani yok hatta rahimde bile görünmüyor. Muhtemelen sizin de öyledir.

Oğlumda 20 haftaya kadar sürdü bir anda bosalir gibi iniyordu calisirken neye ugradigimi sasiriyordm kesenin ici kanama alanıyla doluyddu doğduğunda mucize bebek oldu adı.

Kızımdada yine 20 haftaya kadar ara kanamalarim oldu onda kese icinde kan yok bebek saglikli deyip durdular kese arkasında olabilirmi diye suphelenildi ama dusuk bir ihtimal dendi meğer ilk dogumda yanlıs sezeryandan kaynaklı içerde sürekli yırtılmalar oluyormus bebek büyüdükce doğumda anladık 2 ameliyat gecirdim

Yani kesenin icinde kanama allani görünmüyorsa yuksek ihtimalle sikinti yoktur

Çok geçmiş olsun yaaa Rabb'im evlatlatlarinizi size bağışlasın inşallah. Yani evet birşey yok diyorlar kese iyi diyorlar inşallah öyledir yinede hepsi Allah'ın takdiri tabi

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum bu gün kasık ağrısı ile doktora gittim 27 hgc ile hamile olduğumu söyledi ama akşamına ağrım olmadan kanama yaşadım tekrardan gittim hastaneye bu sefer hgc 31 olmuş ama acil doktoru bana kesinlike düşürürsün çocuğu dedi acaba sizin durumunuz nedir daha yeni olan bir şey ama yükseliyor da çok korkuyorum umarım bir şey olmaz

Zaten beta HCG değeri gebelikte yükselen birşey değil mi? Bunun ne gibi bir zararı var anlamadım açıkçası.benim kanamam 16.haftada da devam etti şuan 18.haftadayim ve iğne artı iki düşük önleyici ilaç kullanıyorum maalesef inşallah sağ salim kucaklarimıza alırız evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…