Hamileyim, aldığım raporu kabul etmedi iş yeri bakar mısınız?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Merhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde

Eklentiler

• IMG_20210310_162621.webp
    IMG_20210310_162621.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 1.147
Ne demek geçerliliği yok dibine kdr geçerli dava açsanız 3 kat tazminat öderlr yemşler kafayı ahmaklar asla ağır işte ve ayakta çalışamazsn diren verdkleri işi yapma aksi halde mahkeme açacagm de gözlerini korkut mümknse ses kaydı ve görüntü almaya çalş watsp yazşması olablr ik iile mesajlaşrk iletişime geç elnde bulunsn zorlarlarsa mahkeme açıyorum dersin haklısın boyun eğme sessz kalma mobing uyguluyolar işten çık diye

Merhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde
bu tip iş yerleri böyle oluyo hakkını kendin söke söke alman lazım bu raporun geçerliliği var ne kadar çirkin bi uslup ya kanıt yok ben söylüyorum ne demek mobbing resmen bu

Ne demek geçerliliği yok dibine kdr geçerli dava açsanız 3 kat tazminat öderlr yemşler kafayı ahmaklar asla ağır işte ve ayakta çalışamazsn diren verdkleri işi yapma aksi halde mahkeme açacagm de gözlerini korkut mümknse ses kaydı ve görüntü almaya çalş watsp yazşması olablr ik iile mesajlaşrk iletişime geç elnde bulunsn zorlarlarsa mahkeme açıyorum dersin haklısın boyun eğme sessz kalma mobing uyguluyolar işten çık diye
Yaaaa çok çok teşekkür ederim delil topliyim o zaman nasıl rahatladım

Ben bilmiyorum konuya bilenler yorum yazarda,

Riskli gebelik ama sebebi ne onun açıklaması yok örneğin ben riskli gebelik geçiriyorum.
Trombofili, venöz yüksek risk diye her yerde yazıyor.
Çalışıyor olsam rapor alsam bu mutlaka yazılması gereken bi konu.

O firmaya bı kere eşim gitti iş olsun diye sordu.
Yeminle resmen modern tefeciler.
Faiz yüksek diyorlar haram diyorlar ya asıl haramı kendileri yapıyor.
Bankadan kredi çekse daha düşük miktar fazı ödeyecek.

Eşimin işi zaten para anlattı rezalet demişti.
Bide eşimi arıyorlar eşim ben hesapladım siz ne yapıyorsunuz böyle deyince kem küm telefonu kapattılar.

Altta Dr imza ve kaşesi yok mu?
Bende hiç böyle bir rapo görmedim. Hastalık adı falan yok mu?
Kaşe vardı nerde olduğum belli olmasın diye kırptım hamileliğimde risk yok çok şükür belim de problemlerden dolayı bu raporu aldım ayakta kalamıyorum

Ben bilmiyorum konuya bilenler yorum yazarda,

Riskli gebelik ama sebebi ne onun açıklaması yok örneğin ben riskli gebelik geçiriyorum.
Trombofili, venöz yüksek risk diye her yerde yazıyor.
Çalışıyor olsam rapor alsam bu mutlaka yazılması gereken bi konu.

O firmaya bı kere eşim gitti iş olsun diye sordu.
Yeminle resmen modern tefeciler.
Faiz yüksek diyorlar haram diyorlar ya asıl haramı kendileri yapıyor.
Bankadan kredi çekse daha düşük miktar fazı ödeyecek.

Eşimin işi zaten para anlattı rezalet demişti.
Bide eşimi arıyorlar eşim ben hesapladım siz ne yapıyorsunuz böyle deyince kem küm telefonu kapattılar.
Allaha çok şükür riskli gebeliğim Yok belimde kayma ve fıtık var diye bu raporu aldım ayakta kalamıyorum diye

Altında doktor kaşe, imzası varsa bal gibi de geçerli o.
Seni yıldırmaya çalışıyorlar yeme sakın.

Yaaaa çok çok teşekkür ederim delil topliyim o zaman nasıl rahatladım
Evet ses kaydından ziyade tüm konuşmaları mesajlaşma yoluyla yaparak birsürü kanıt toplarsınız hiçç üzülecek bşey yok hamilelğin tadını çkart skma canını ciğersiz bu insanlar belli onlara onlar gibi karşılık ver gerekirse mahkeme 100 lirana bakar 3.5 atmaları yeter onlara açarsın maddi manevi 20 binlik tazmnt koyarsn belgeleri önüne onlar düşünsün bu en kötü ihtimal tbi :)) üzülme üzülme bebekte konik monik olur sora aman Allah korusun :halay:

İstifa etmeye zorlanıyorum ne demek.
Hiçbir şekilde imza atmayın istifanın altına.
Raporun geçerliliği olmadığına dair mail atsın ik.(Madem kendine bu kadar güveniyor.) Ses kaydı alın.(Yasal olarak delil değildir ama size hangi saat hangi günde ne söylendiğinin soruşturulması için elinizde done olur.)
Yani Çarşamba gün saat 3 te bana telefonda söylediklerinin tespit edilmesini istiyorum diye mahkemeden talep edebilirsiniz.
He çok bu pozisyona uygun değilseniz çıkarsınlar sizi işten.İstifaya zorlamak nedir

ozel hastane oldugu icin sikinti cikmis olabilir mi .mesela devlet kurumlarinda saglik raporunu sadece devlet hastanesinden alabilirsiniz.cogu rapor icin de heyet raporu isteniyor zaten

İnternette şöyle bir bilgi var ama bilemiyorum. Konuyu iyice araştırmak lazım.
"Saglik Kurulu Raporu almalisiniz.
Rapor da , yapamayacaginiz isleri belirten ibare olmali : Ornegin : Ayakta durmayı gerektirecek islerde calişamaz .. gibi."
Sizin rapor dilekçe gibi yazılmış.

Bu da netten.
"Yapmanız gereken tek şey, bulunduğunuz ilin sağlık kurulu raporu vermeye Yetkili hastaneler'den birine gidip "Ağır işlerde ve ayakta çalışamaz" ibareli rapor almak istediğinizi söylemek.. İnşallah halden anlayan bir hekime denk gelirsinizde uğraştırmaz"

Back
X