Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaslar...38+1 haftalik hamileyim ve dunden beri akintim var ama cok az ve aaaz bi ip gibi kan cikiyo ondan .nedir sizce bu ?aynisini yasayan var mi?ilk gebeligimde olmamisti...
niçin erken olsun istiyorsun kii sabrett gelişimini tam süresinde tamamlasın benim oğlum 25 gün erken sezeryanla aldılar tansiyonumdan dolayı isterdim 25 gün daha kalsın ve herşey olması gerektiği gbi olsun ama kısmet çok şükür bir skntı olmadı hamdolsun rabbime ama herşey zamanında iyidir sabret inşallah sağ salim alırsın kucağına cnm
slm arkadaslar...38+1 haftalik hamileyim ve dunden beri akintim var ama cok az ve aaaz bi ip gibi kan cikiyo ondan .nedir sizce bu ?aynisini yasayan var mi?ilk gebeligimde olmamisti...
ya gun gectikce agirlasiyosun iste .ben ilkimde 42 haftalikta dogurdum bunda erken dogurmak istiyom allahin izniyle...ustelik bizim buralarda sezeryan yasaklanmis illa saglik durumlarda sezeryana alirlar:18: