• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim, akintim var :/

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
Selam kizlar , 33 haftalik hamileyim ve bi kac haftadir sari renkte bi akintim oluyor ' sizlerdede oluyormu normalmi yani . Bu nedir ' lutfen bilen varsa bilgilendirsin ' tessekurlerr

bence bir doktorunuza danışın, benimde hamileliğim boyunca akıntım vardı doktorum normal demişti fizyolojik akıntıymış fakat doğumuma 1 ay kala kokulu bir akıntı gelmeye başlamıştı doktorum biraz iltihap var diyip 1 tane fitil vermişti.fitili kullandıktan sonra bir sıkıntım kalmamıştı yani korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum ama doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim hemde içiniz rahat eder

Son düzenleme:
gebelikte akıntı olması normal bir durum eğer koku yoksa ve rengi yeşilimsi gibi değilse endileşenmene gerek yok ama yinede içinin rahat etmesi için doktoruna sorabilirsin.

Az da olsa rahatladim, bunlari duyunca. Evet benimde dogumuma 1 ay var ve kokulu akinti cok rahatsiz oluyorum doktora gidecgm ama yinede once burda bi sormak istedim. Tessekur ederimm ..

ben bugün doktora gittim bu rahatsızlığımdan bahsettim bana fitil verdii ama ben kullanmaya korkuyorum yaa kızlar bilmiyorum tam da böyle bir konu açacaktım birdee mantarda akıyooo yaa bıktım artık kaşıntıyla beraberr kullanayım mı kızlar yaa nasıl koyacam ben onu hadi bebeğime zarar verirse ozaman ne yapacam
kullanıpta ardından kan lekesi gelenler varrmış ondan korkuyorum yaa

Kullandinmi canim merak ettim, simdi gordum mesajini .? Kan lekesi falan geliyorsa sonradan hic yapma bence bence . Ben korkumdan kullanamiyorum bebege zarar veririm diye .. Insallah iyi haberlerini bekliyorumm..

canım yaa kullanamadımm yaa elim varmıyor valla doktor bir zarar vermez dedi ama yapamıyorm yaa ne yapacağımı da bilmiyorum kuzenim doktor bunlar olağan şeyler dedi bu kadar tereddüt ediyorsan kullanma dedi ama su içerekte geçmiyorr ya

bana da mantar için fitil vermiş doktor, gebelik düşünüyorum da acaba hamile kalmak için biengeli var mı fitilin bilen varsa lütfen cevap bekliyorum

bana da mantar için fitil vermiş doktor, gebelik düşünüyorum da acaba hamile kalmak için biengeli var mı fitilin bilen varsa lütfen cevap bekliyorum

canım yaa benim gebeliğimden önce vermişti doktor tam kullanacağım gün adet olmuştum daha sonra kullanamadım çünkü hamile kaldım bir etkisi olacağını sanmıyorum benim gebeliğim çok ilerlediği için çok korkuyorum yaa bu yüzden kullanamıyorum daha doğrusu korkuyorum hemde çokkk

Selam oncelikle kizlar. Hamilelikde akintilar renksiz ve kokusuz oldugu Surece zarardizdir yalniz renginde ve kokusunda degisiklik varsa mutlaka Doktora gidilmeli ve doktorun size Verdigi ilac yani fitil Krem vs... Kullanilmali.akintinin nedeni bakteriyel enfeksiyon yani rahimde yada vajinada, Mantar ve Buna benzer bir cok size ve bebeginize zarar verici bakteriler bulunabilir Eger doktorun Verdigi ilaclar kullanilmaz ise bebeginiz daha cok Risk altinda ki bunu kimse istemez. Zaten doktorlar gebeye ve bebege zararli ilaclari asla hastalara vermezler bu ilaclar gebelikde rahata kullanilaben ilaclar olmasa. Iyi gunler kizlar:)

Selam oncelikle kizlar. Hamilelikde akintilar renksiz ve kokusuz oldugu Surece zarardizdir yalniz renginde ve kokusunda degisiklik varsa mutlaka Doktora gidilmeli ve doktorun size Verdigi ilac yani fitil Krem vs... Kullanilmali.akintinin nedeni bakteriyel enfeksiyon yani rahimde yada vajinada, Mantar ve Buna benzer bir cok size ve bebeginize zarar verici bakteriler bulunabilir Eger doktorun Verdigi ilaclar kullanilmaz ise bebeginiz daha cok Risk altinda ki bunu kimse istemez. Zaten doktorlar gebeye ve bebege zararli ilaclari asla hastalara vermezler bu ilaclar gebelikde rahata kullanilaben ilaclar olmasa. Iyi gunler kizlar:)

ya canım ii hoş diyordunda korkuyoruz riskli gebelikler olduğu için ne yapalım bizde
o an doktor mudahalesi olsa bilmiyorum bu akşam kullansam mı diyorum ,

Canim Doktor yazmis onu sana sonucda tabiki kullanmalisin zaten gebelige ve bebege zarar verici birsey olsa yazmazlar ki icin rahat etmesi icin ilacin icindeki brosurde mutlaka Yan etkileri ve hamilelikde zararli olup olmadigi yazar ama tabiki yinede sen bilirsin . Gecmis olsun canim

Canim Doktor yazmis onu sana sonucda tabiki kullanmalisin zaten gebelige ve bebege zarar verici birsey olsa yazmazlar ki icin rahat etmesi icin ilacin icindeki brosurde mutlaka Yan etkileri ve hamilelikde zararli olup olmadigi yazar ama tabiki yinede sen bilirsin . Gecmis olsun canim

doktor kontrolünde kullanın diyorr ama bilmiyorum canım yaa sence bir kaç defa mı yoksa yedi kapsülüde kullanmam mı lazımmmm

Bende su an 12 haftalik hamileyim ve Bende ayni sorundan vajinal Kapsel kullaniyorum bugun 4 . Gunu yani 6 DEFA geceleri yatmadan evel kullaniyorum. Doktoruma ozellikle sordum ilacin icersinde Antibiotik olmadigini sadece rahimi temizledigini ve zararli bakterileri Yok ettigini soyledi bence tam kullan Erken kesersen belki tam beklenen sonucu alamassin canim

kullan canım korkma banada doğuma 1 ay kala vermişti doktor fitil kullandım hiç bir zararı olmadı zaten zararı olsa doktor vermezdi o fitili korkmana gerek yok

kızlaar inşallah dediğiniz gibi olur bende kullanacam ama yarın başlıcam bu arada nasıl kullanıyorsunuz çok içe itmiyorsunuz dimi parmaklıkları takıyorsunuz öle kullanıyorsuz
inşallah bir sorun olmazz kızlarr yaaa sizee haberleri verecem

kızlar yaa biraz önce banyo yaptım aradan biraz geçti böyle bir akıntı hissettim su gibi lavaboya gittim felaket mantar sarı akıntı dökülmüş sizce bunun dökülmesi iyi birşey mii yorumlarınızı bekliyorum lütfen bugün de fitil koymayı düşünüyorm çok su içtim birde sizce o da yardımcı olmuşmudur

kızlar yaa cevaplarınızı bekliyorum bana bir cevap yazın bu akıntılarım fazlalığı doğum haberciside olabilir bir doğuraydım sağsağlim yaaaaaa

Back