Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da mantar için fitil vermiş doktor, gebelik düşünüyorum da acaba hamile kalmak için biengeli var mı fitilin bilen varsa lütfen cevap bekliyorum
Selam oncelikle kizlar. Hamilelikde akintilar renksiz ve kokusuz oldugu Surece zarardizdir yalniz renginde ve kokusunda degisiklik varsa mutlaka Doktora gidilmeli ve doktorun size Verdigi ilac yani fitil Krem vs... Kullanilmali.akintinin nedeni bakteriyel enfeksiyon yani rahimde yada vajinada, Mantar ve Buna benzer bir cok size ve bebeginize zarar verici bakteriler bulunabilir Eger doktorun Verdigi ilaclar kullanilmaz ise bebeginiz daha cok Risk altinda ki bunu kimse istemez. Zaten doktorlar gebeye ve bebege zararli ilaclari asla hastalara vermezler bu ilaclar gebelikde rahata kullanilaben ilaclar olmasa. Iyi gunler kizlar:)
Canim Doktor yazmis onu sana sonucda tabiki kullanmalisin zaten gebelige ve bebege zarar verici birsey olsa yazmazlar ki icin rahat etmesi icin ilacin icindeki brosurde mutlaka Yan etkileri ve hamilelikde zararli olup olmadigi yazar ama tabiki yinede sen bilirsin . Gecmis olsun canim