Hayır ama 2 3 ay içinde çok acele bir evlilik olur ve engel olabilirler ne derdiniz var diye. Ailelere söylersek en azından çevrenin haberi olmadan hızlıca evlenmemize izin verirler diye düşünüyorumBebeği söylemeden önce evlenseniz olmaz mı? Evlenmenize mi karşılar?
Bebek doğunca çevrenin de haberi olacak zaten.Hayır ama 2 3 ay içinde çok acele bir evlilik olur ve engel olabilirler ne derdiniz var diye. Ailelere söylersek en azından çevrenin haberi olmadan hızlıca evlenmemize izin verirler diye düşünüyorum
bence evlilik girişiminizi yapın, ne bu acele derlerse ve çok söylemek zorunda kalırsanız da söylersinizHayır ama 2 3 ay içinde çok acele bir evlilik olur ve engel olabilirler ne derdiniz var diye. Ailelere söylersek en azından çevrenin haberi olmadan hızlıca evlenmemize izin verirler diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim. Evet babamla görüşeyim ciddi düşünüyoruz diyip tanınmasını isteyim. Erkek arkadaşımda görüştüğünde ciddi olduğunu söylerse 2 3 ay içinde belki bi evlilik olabilir hiç söylemeden. Evlendikten sonrada öğrenselerde zaten evlenmiş olacağımbence evlilik girişiminizi yapın, ne bu acele derlerse ve çok söylemek zorunda kalırsanız da söylersiniz
bebeğinizden değerli hiçbir şey yok, kendinizi strese sokmamaya çalışın
2-3 ayda evlenseniz bile bebek 6 aylık olacak. 3 ayda dogurunca herkes anlayacak o yüzden anne babanıza durumu söyleyin sade bir nikahla direk evlenin. Ayrıca masallahiniz var 3 ay hiç mi suphelenmediniz, reglde mi sizi dusundurmedi.Çok teşekkür ederim. Evet babamla görüşeyim ciddi düşünüyoruz diyip tanınmasını isteyim. Erkek arkadaşımda görüştüğünde ciddi olduğunu söylerse 2 3 ay içinde belki bi evlilik olabilir hiç söylemeden. Evlendikten sonrada öğrenselerde zaten evlenmiş olacağım
Saglikla kucaginiza alin. Diger uyelerinde dedigi gibi zaten bir kac aya hersey ortaya cikacak o nedenle simdi gizlemek icin stres yapmyin. Anneniz is bitirici duzgun bir insansa kendisine soyleyin yalnizca. Eger aileniz cok baskiciysa hizlica bir isteme, ev tutma, nikah sureci icine girip bir ayda toparlamaya calisin herseyi.Merhabalar dün 3 aylık gebe olduğumu öğrendim. Zaten şüphelerim vardı fakat en fazla 1 aylık zannediyordum kadın doğuma ultrason girdiğimde 3 aylık hamile olduğumu öğrendim. Ailemin haberi yok sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Aileme bu haberi nasıl verebilirim yani annem ve babama bahsetmekten korkuyorum fakat bahsetmeliyimki 2 3 ay içerisinde en fazla evliliğimiz gerçekleşsin. Fikri olan varsa lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım nasıl bahsetmeliyim cesaretlendirilmeye çok ihtiyacım var
1 aylık olarak hesaplıyorduk. Ultrasona girince bebeğin 3 aylık olduğu ortaya çıktı. Adetimde yerleşme kanaması olarak geldi anlam verememiştim.Daha cumartesi günü konu açmışsınız. 1aylık hamileyim diye. 6günde nasıl 3ay oldu ?
Aileniz muhafazakarmış 1aylıksa korkudan aldırabilirdiniz. Evlenmeye çok meraklı olduğunuzdan hemen hamile kalıp evlenmeye çalışıyorsunuz bence.
Yaşınız kaç ?
3 ay boyunca yerleşme kanaması mı yaşadın.1 aylık olarak hesaplıyorduk. Ultrasona girince bebeğin 3 aylık olduğu ortaya çıktı. Adetimde yerleşme kanaması olarak geldi anlam verememiştim.
Ben burda sizlere sıkıntılı bir halimi paylaşıp yorum almak istedim sadece evlenmeye çok meraklısınız gibi yorumunuz açıkçası kırıcı oldu benim için. 23 yaşındayım.
Bence uzun zamandır zaten birlikte olduğunuzu söyleyin ilk başta çünkü şak diye "aha bu damat, biz evleniyoruz" denmez aileye. ve "ilişkimiz ciddiye evrildiği zaman sizlere evleneceğimizi söyleme kararı almıştık ve o zaman geldi" diyin. Elbette çocuk değiller şüphe duyarlar bir şeylerden ama öncesinde söylemek de sizi gebe halinizle bayağı bir strese sokar.Merhabalar dün 3 aylık gebe olduğumu öğrendim. Zaten şüphelerim vardı fakat en fazla 1 aylık zannediyordum kadın doğuma ultrason girdiğimde 3 aylık hamile olduğumu öğrendim. Ailemin haberi yok sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Aileme bu haberi nasıl verebilirim yani annem ve babama bahsetmekten korkuyorum fakat bahsetmeliyimki 2 3 ay içerisinde en fazla evliliğimiz gerçekleşsin. Fikri olan varsa lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım nasıl bahsetmeliyim cesaretlendirilmeye çok ihtiyacım var
Merhaba forumda gezinirken konu başlığına rastladim canim , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.. aile ve evlilik meselesini çözebildin mi son durum ne oldu1 aylık olarak hesaplıyorduk. Ultrasona girince bebeğin 3 aylık olduğu ortaya çıktı. Adetimde yerleşme kanaması olarak geldi anlam verememiştim.
Ben burda sizlere sıkıntılı bir halimi paylaşıp yorum almak istedim sadece evlenmeye çok meraklısınız gibi yorumunuz açıkçası kırıcı oldu benim için. 23 yaşındayım.
Hamileyim loo dıceksınMerhabalar dün 3 aylık gebe olduğumu öğrendim. Zaten şüphelerim vardı fakat en fazla 1 aylık zannediyordum kadın doğuma ultrason girdiğimde 3 aylık hamile olduğumu öğrendim. Ailemin haberi yok sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Aileme bu haberi nasıl verebilirim yani annem ve babama bahsetmekten korkuyorum fakat bahsetmeliyimki 2 3 ay içerisinde en fazla evliliğimiz gerçekleşsin. Fikri olan varsa lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım nasıl bahsetmeliyim cesaretlendirilmeye çok ihtiyacım var