İlk hamileliğim 7 haftalıkken nisan ayında kalbi durduğu için kürtaj ile sonuçlandı.Geçen hafta hamile olduğumu anladım test yaptım pozitif cıkınca doktora gittim.Ultrasonda gözükmeyince kan testi istedi 426 cıktı.Pazartesi günüydü,doktorum carsamba tekrar kan testi yapalım öznurcum değerin 650yi geçmesi lazım dedi.Çarşamba kan testi sonucum 1016 çıktı.Az çıkacak diye korktum ama maşallah 650yi fazla fazla geçti.Doktorum değerin çok iyi olduğunu haftaya çarşamba artık keseyi görmemiz gerektiğini söyledi.İlk bebeğim öldüğü için vajinal ultrasonla bakmak istemedi.Arkadaşlar bu değer sizce nasıl.Kaç haftalık oluyor ki ultrasonda gözükmedi.Bir de hamile olduğumu adet olmadığım zaman anladım.O günden beri ara ara adet sancısı gibi ağrılar giriyor sonra geçiyor.Geçen hamileliğimdede olmuştu.Test yapıldı kanımda enfeksiyon varmıs antibiyotik vermişti doktorum geçmişti.Ama bu sefer ilaç falan kullanmak istemiyorum.Bu ağrılar normal mi acaba ? Birde göğüs uçlarımda hassasiyetten başka bir belirti yok.ne bulantı ne baş dönmesi.Bunlar normal mi acaba ? Lütfen bilgilerinizi paylaşın.
Son düzenleme: