• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim adet gormeye basladim

antalya9007

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
25
3
6
34
Merhaba , son adetim 13 nisandi 9 mayista olmam lazimdi 26 gunde bir goruyorum adeti. 14 mayista kan testi verdim negatif cikti bi haftabdaha bekleyelim dedi doktor daha sonra 20 mayista idrar testi yaptim hala gelmemisti cunku idrarda pozitif cikti cuma gunu hemen doktoruma gittim kan testi yapildi hamileyim ama hamile oldugumu ogrendikten sonra ertesi gun lekelenme geldi daha sonra adete benzer kanamalar oldu. Aranizda boyle bisey yasayan varmi? Bugun geene kan vericem

Hamile iken adet görenler var ama yinede tedbiri elden bırakmayın

Merhaba , son adetim 13 nisandi 9 mayista olmam lazimdi 26 gunde bir goruyorum adeti. 14 mayista kan testi verdim negatif cikti bi haftabdaha bekleyelim dedi doktor daha sonra 20 mayista idrar testi yaptim hala gelmemisti cunku idrarda pozitif cikti cuma gunu hemen doktoruma gittim kan testi yapildi hamileyim ama hamile oldugumu ogrendikten sonra ertesi gun lekelenme geldi daha sonra adete benzer kanamalar oldu. Aranizda boyle bisey yasayan varmi? Bugun geene kan vericem
kimyasal gebelik muhtemelen. Gecmis olsun

merhaba bende mayıs ayında test yaptım belli olamyacak kadar hafifiti çizgi normalde reglm hiç geçikmezdi ilk defa o zaman gecikti ve once leke geldi sonra kanamam oldu ama kanamam her zamankinden renk olarak degişik ben regl oldum zatnnettim ama bu ayda reglm eskisinden farklı renk olarak ve normalden çok az geliyor sizce hamilemiyim? kafam çok karışık kanama olurken gebelik testi yapılıyor mu?

Back