hamileyim 9 gündür kahverengi akıntım var yardım!!!

su_perisi84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
14
0
36
İstanbul
kızlar 8 haftalık hamileyim, ve 9 gündür kahverengi akıntım var, 9 gündürde yatıyorum, progestan kullanıyorum günde 6 doz, ama akıntım devam ediyo hala, ciddi bir ağrımda yok, kpss için kursa gidiyorum, gecen hafta gidemedim yattım hep, ama doktorum gidebilirsin sorun olmaz dedi, onun haricinde yorma kendini dedi, ama ben ne yapacağımı ibilmiyorum, bana bir akıl verin ne olur, sizde de aynı sorunu yaşayan var mı, çok mu ciddi durumum, bu akıntı normal mi, daha ne kadar devam edece??? lütfen fikirlerinizi paylaşın, şimdidden hepinize teşekkür ederim..........

canım bende 9 haftalıkken gelmişti 3 gün ama birşey olmadı doktora gittiysen baktıysa birşey olmaz ben şuan 16 haftalık hamileyim herşey normal o kahverengi akıntı bebek yerleşiyormuş ondan olabiliyormuş sağlıla doğsunlar

kızlar 8 haftalık hamileyim, ve 9 gündür kahverengi akıntım var, 9 gündürde yatıyorum, progestan kullanıyorum günde 6 doz, ama akıntım devam ediyo hala, ciddi bir ağrımda yok, kpss için kursa gidiyorum, gecen hafta gidemedim yattım hep, ama doktorum gidebilirsin sorun olmaz dedi, onun haricinde yorma kendini dedi, ama ben ne yapacağımı ibilmiyorum, bana bir akıl verin ne olur, sizde de aynı sorunu yaşayan var mı, çok mu ciddi durumum, bu akıntı normal mi, daha ne kadar devam edece??? lütfen fikirlerinizi paylaşın, şimdidden hepinize teşekkür ederim..........

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 9+2 hamileym,bendede aynı şekilde bugün bir akıntı oldu koyu kahverengi ve kötü kokulu:( aynı şekilde 5haftalıkkende bir kere olmuştu ondan birşey çıkmadı çok şükür,ama bu sefer kasıklarımda ağrı var dünden beri. çok endişeliyim inşallah birşey yoktur. yarın doktora gidicem büyük ihtimalle, inşallah iyi haberlerle dönerim

teşekkürler kızlar, bugun 10. gun akıntım devam edyo hala, tuvalete gitmek kabusum oldu, inşallah bebeğim sağlıklıdır, Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...

arkadaşlar akıntım hala devam ediyor, koyu kahverengi, ayıptır soylemesi resmen çamur gibi, bugunle 2 haftadır devam ediyor, dün kontrole gittim, doktorum bebek iyi görünüyor dedi, etrafında kanamada görnmüyor, beki neden boyle akıntım var, dün biraz kanda geldi, biraz kasık ağrımda var, artık diyorum ki düşeceksede düşsün, böyle her an bir şey oldu olacak diye beklemek çok zor,yatıyorum sürekli, yatmaktan heryerim ağrımaya başladı, psikolojimde pek iyi diil, suratım hep asık, sevdiklerimden de pek destek göremedim, (annem ve kız kardeşim) müsait oldukları halde bana bakmaya gelmiyolar, kaynanam bakıyor bana, bu daha ne kadar böyle devam edecek acaba, Allahım yardım etsin bizlere, n ne verirse hayırlsını verir, aynı sıkıntıyı çekip rahata eren var mı, hepinize sevgiler, hayırlı günler........

bende 8 haftalık hamileyim 3 gündür akıntım var ama gün içinde sadece bir iki damla koyu kahverengi...
çok korkuyorum şşahsen...23 nisan ve hafta sonu tatili beni deli etti doktorada gidemiyorum...:((

arkadaşlar akıntım hala devam ediyor, koyu kahverengi, ayıptır soylemesi resmen çamur gibi, bugunle 2 haftadır devam ediyor, dün kontrole gittim, doktorum bebek iyi görünüyor dedi, etrafında kanamada görnmüyor, beki neden boyle akıntım var, dün biraz kanda geldi, biraz kasık ağrımda var, artık diyorum ki düşeceksede düşsün, böyle her an bir şey oldu olacak diye beklemek çok zor,yatıyorum sürekli, yatmaktan heryerim ağrımaya başladı, psikolojimde pek iyi diil, suratım hep asık, sevdiklerimden de pek destek göremedim, (annem ve kız kardeşim) müsait oldukları halde bana bakmaya gelmiyolar, kaynanam bakıyor bana, bu daha ne kadar böyle devam edecek acaba, Allahım yardım etsin bizlere, n ne verirse hayırlsını verir, aynı sıkıntıyı çekip rahata eren var mı, hepinize sevgiler, hayırlı günler........

Ah canım sıkntını çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım.bebegin iyi olması güzel ama akıntının devam etmesi sinir bozucu tabi.doktor nedenini söylemedimi sana?bu doktorlar biraz daha açıklayıcı olsalar,biraz moral verseler ne güzel olur.istersen başka bi doktora daha görün.ben 7 haftalık hamileyim 5 gün önce keseyi görmeye gideceğim sabah yogun koyu renkte akıntım oldu adet kanı gibi.cok korktum.doktor bebek tehlikede dedi.progynex iğne verdi 15 gün olcam 6sı bittiYatakta yatıyorum çok kalkmıyorum.sabrediyorum.yapacak başka bişey yok canım napalım.Allahtan eşimin iş saatleri esnek herşeyi o yapıyor.benim de annem ve kızkardeşlerim cok ilgili değil malesef.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.annen dururken kaynananın bakması hoş diil ama ne güzel en azından kaynanan ilgili.yine de insanın annesi gibi olamaz...

arkadaşlar mrbbb..Benimde 8 haftalıkten başladı..Şu an 12.haftam biticek..Cumartesi doktora gittik ALLAHA şükür bebişimde sorun yok..Ama bu kahvrengi lekeler benı mahvediyo..İç çamaşırıma gelen bi şey yok sadece tuvalette peçeteyle sildğim zaman geliyo..Doktorum kahverengi geliyosa korkma dedi..Ama neden diye sorduğumda bazı gebeliklerde olur diyo..Ama burda bazı arkadaşların doktorları vajınadan kontrol edip nedenini söyleyebiliyomuş.....ne zamann bitecekk çok merak ediyorummm.Bu arada 2 haftadır yatıyorumm hala geliyooo anlamadımm gittii....Progesteron alıyorum günde 3 kezz 200 mg...ayrıca aşılamayla gebe kaldımm..Rabbim herkesi sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

arkadaşlar mrbbb..Benimde 8 haftalıkten başladı..Şu an 12.haftam biticek..Cumartesi doktora gittik ALLAHA şükür bebişimde sorun yok..Ama bu kahvrengi lekeler benı mahvediyo..İç çamaşırıma gelen bi şey yok sadece tuvalette peçeteyle sildğim zaman geliyo..Doktorum kahverengi geliyosa korkma dedi..Ama neden diye sorduğumda bazı gebeliklerde olur diyo..Ama burda bazı arkadaşların doktorları vajınadan kontrol edip nedenini söyleyebiliyomuş.....ne zamann bitecekk çok merak ediyorummm.Bu arada 2 haftadır yatıyorumm hala geliyooo anlamadımm gittii....Progesteron alıyorum günde 3 kezz 200 mg...ayrıca aşılamayla gebe kaldımm..Rabbim herkesi sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

Amin canım seni çok iyi anlıyorum.wcye gitmak artık kabus gibi peçeteye bakmaya korkuyorum taharetlenirken.eger pecete temizsa ohhh diyorum..maşallah sen 3 aylık olmuşsun artık Allahın izniyle herşey daha iyiye gider.gönlünü ferah tut.kendini yorma,iş yapma hep yat dinlen canım...

Evet allah şükür 3.aylık oldum saol cnmm..ama dün sabahtan beri kanamam varr..doktora gittik kanuni sultana ..orada vajinadan baktıı..Allaha şükür bebeğimde bi problem yok..Sadece şunu dedi..Plesanta rahim ağzına yakın yerde dedi..Senin en ufak zorlu hareketınde veya rahim kasılmasında kanaman olur dedii..İstarahat ve progesteron dedii..ama ben zaten 2 haftadır yatıom..Öyle ağır işler yapmıyorum.ve kendi doktorumu aradımm..anlattım olabilir dedi ve ne zaman plesanta yukarı çıkar dedimm...20.haftaya kadar yukarı çıkar dedi..20.haftaya kadar kanamam mı olucak dedimm olabilirde olmayabilirde dedii..Hayırlısı herşeyinn...Kan kaybetmem bebeğimde bi sıkıntı olurmu acaba onu sormayı unuttumm..gerçi şu an azaldı..Anlamıyorum gece hareket etmiyosun ama dün geceyogundu yatağa gececekk kadar..BEnim durumumda olan varmıı ?

Gebeligimin ilk haftalarinda kahverengi ak8nti bende yaşamıştım progestan ve istirahat ile geçti doktorlar kahverengi akintinin eski kanka olup tehlikeli olmadığını belirtiyorlar. Ve bebegin sağlıklı ise Bişey olmaz allah sağlıkla kucağımiza almaya nasip etsin herkese

Çok zaman geçmiş ama aynı durumu yaşıyorum 1 haftayı geçti. Sizin ne zaman sonlanmıştı. Bir sorun oldu mu? Duygu durumum resmen berbat. Çalışamıyorum bile

Back