çektim canım hatta ha oldum ha olucam diye hazırlıklı dolanıyordum akıntım da vardıRabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah canim hayirlusiyla dogsun bebisin insallah Rabbim bizede nasip etsin Allah tan umit kedilmez ne olcagi hic belli olmyr iste iyiki ilaclari almamissin cnm adet sancilari cektn mi
Merhaba kızlar.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama kısmet bu aya nasip oldu gerçkten çok mutluyum.. kolay bi süreç değildi burdan okuduklarım.. üzüldüklerim sevindiklerim.. nerdeyse her ay belirtti hissettim.. yaşadımm ama sonuc hep hüsran oldu.. bu ay ki belirtilerimi söylim size. ayaklarım çok fazla üşüdü.. adetime bi hafta kala kokulu idrar oluştu.. içimden acaba bu sefer mi diye geçirip durdum.. adet sancısı gibi sancı çektim.. adete yordum.. üşüttümm doktora gittim.. doktor gebelik var mı dedi yok dedim .. ilaçları alırken 2 tane de test aldım.. eve geldim o gün adetim 2 gün gecikmişti. sonux hüsran..ilaçları içtim ama içimde elvermiyo sabah ilk idrarla yaptrım silik ötesi bi çizgi... eşime gösterdim yok görmüyorum dedi.. ilaçları kulllanmadım çünkü ben gördüm.. tam gceikmenin 6 günü gece kan aldırdım sonuc pozitif.. :) 22.04.. doktora gittim 6 gün gecikmeye ragmen değer az değil mi dedimm korktum çünkü geç döllenme olmuş demekki dedi artışım da güzel ilerledi 2 gün diğer kontrolü sabırszlıka bekliyorum.. demem o ki erkenden test yapmayın hayal kırıklığı yaşamayın.. günün gecmesini beklleyin. stres yapmamaya çalışın.. anladım ki bu stres öğrendikten sonra da da sarıyo insanı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından inşallah )
evet 2 gün geçti o zaman test yaptım negatiff. ertesi sabah ilk idrarla yaptım çok çok silik bi çizgi eşim inanmadı yok dedi. bekledim olmayınca kan testi yaptırdım çıktı ordabile ilk değerim düşüktü belki testte yine çıkmayacaktı test yapsamAdet 2 gün gectikten sonraki yaptığın test icin mi sonuc hüsran dedin. Yani o zaman tek cizgiydi....
6. gün mü silik cıktı.
canım bu koku nasıldı ilaç gibi bir kokumu?Merhaba kızlar.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama kısmet bu aya nasip oldu gerçkten çok mutluyum.. kolay bi süreç değildi burdan okuduklarım.. üzüldüklerim sevindiklerim.. nerdeyse her ay belirtti hissettim.. yaşadımm ama sonuc hep hüsran oldu.. bu ay ki belirtilerimi söylim size. ayaklarım çok fazla üşüdü.. adetime bi hafta kala kokulu idrar oluştu.. içimden acaba bu sefer mi diye geçirip durdum.. adet sancısı gibi sancı çektim.. adete yordum.. üşüttümm doktora gittim.. doktor gebelik var mı dedi yok dedim .. ilaçları alırken 2 tane de test aldım.. eve geldim o gün adetim 2 gün gecikmişti. sonux hüsran..ilaçları içtim ama içimde elvermiyo sabah ilk idrarla yaptrım silik ötesi bi çizgi... eşime gösterdim yok görmüyorum dedi.. ilaçları kulllanmadım çünkü ben gördüm.. tam gceikmenin 6 günü gece kan aldırdım sonuc pozitif.. :) 22.04.. doktora gittim 6 gün gecikmeye ragmen değer az değil mi dedimm korktum çünkü geç döllenme olmuş demekki dedi artışım da güzel ilerledi 2 gün diğer kontrolü sabırszlıka bekliyorum.. demem o ki erkenden test yapmayın hayal kırıklığı yaşamayın.. günün gecmesini beklleyin. stres yapmamaya çalışın.. anladım ki bu stres öğrendikten sonra da da sarıyo insanı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından inşallah )
evet canım ilaç içersinde hem kokusu hem rengi değişir ya aynı onun gibicanım bu koku nasıldı ilaç gibi bir kokumu?
Merhaba adetim bittikten 2 hafta sonra inanilmaz kasik bel bacak agrisi yasadim suan adetimi gormem gerekti bu 6. Gunum lakin goremedim sadece ilk gun peceteye pembe kn geldi sence ne olabilir boyle bisey yasadinmiMerhaba kızlar.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama kısmet bu aya nasip oldu gerçkten çok mutluyum.. kolay bi süreç değildi burdan okuduklarım.. üzüldüklerim sevindiklerim.. nerdeyse her ay belirtti hissettim.. yaşadımm ama sonuc hep hüsran oldu.. bu ay ki belirtilerimi söylim size. ayaklarım çok fazla üşüdü.. adetime bi hafta kala kokulu idrar oluştu.. içimden acaba bu sefer mi diye geçirip durdum.. adet sancısı gibi sancı çektim.. adete yordum.. üşüttümm doktora gittim.. doktor gebelik var mı dedi yok dedim .. ilaçları alırken 2 tane de test aldım.. eve geldim o gün adetim 2 gün gecikmişti. sonux hüsran..ilaçları içtim ama içimde elvermiyo sabah ilk idrarla yaptrım silik ötesi bi çizgi... eşime gösterdim yok görmüyorum dedi.. ilaçları kulllanmadım çünkü ben gördüm.. tam gceikmenin 6 günü gece kan aldırdım sonuc pozitif.. :) 22.04.. doktora gittim 6 gün gecikmeye ragmen değer az değil mi dedimm korktum çünkü geç döllenme olmuş demekki dedi artışım da güzel ilerledi 2 gün diğer kontrolü sabırszlıka bekliyorum.. demem o ki erkenden test yapmayın hayal kırıklığı yaşamayın.. günün gecmesini beklleyin. stres yapmamaya çalışın.. anladım ki bu stres öğrendikten sonra da da sarıyo insanı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından inşallah )
SüperrMerhaba kızlar.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama kısmet bu aya nasip oldu gerçkten çok mutluyum.. kolay bi süreç değildi burdan okuduklarım.. üzüldüklerim sevindiklerim.. nerdeyse her ay belirtti hissettim.. yaşadımm ama sonuc hep hüsran oldu.. bu ay ki belirtilerimi söylim size. ayaklarım çok fazla üşüdü.. adetime bi hafta kala kokulu idrar oluştu.. içimden acaba bu sefer mi diye geçirip durdum.. adet sancısı gibi sancı çektim.. adete yordum.. üşüttümm doktora gittim.. doktor gebelik var mı dedi yok dedim .. ilaçları alırken 2 tane de test aldım.. eve geldim o gün adetim 2 gün gecikmişti. sonux hüsran..ilaçları içtim ama içimde elvermiyo sabah ilk idrarla yaptrım silik ötesi bi çizgi... eşime gösterdim yok görmüyorum dedi.. ilaçları kulllanmadım çünkü ben gördüm.. tam gceikmenin 6 günü gece kan aldırdım sonuc pozitif.. :) 22.04.. doktora gittim 6 gün gecikmeye ragmen değer az değil mi dedimm korktum çünkü geç döllenme olmuş demekki dedi artışım da güzel ilerledi 2 gün diğer kontrolü sabırszlıka bekliyorum.. demem o ki erkenden test yapmayın hayal kırıklığı yaşamayın.. günün gecmesini beklleyin. stres yapmamaya çalışın.. anladım ki bu stres öğrendikten sonra da da sarıyo insanı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından inşallah )
Aynenevet 2 gün geçti o zaman test yaptım negatiff. ertesi sabah ilk idrarla yaptım çok çok silik bi çizgi eşim inanmadı yok dedi. bekledim olmayınca kan testi yaptırdım çıktı ordabile ilk değerim düşüktü belki testte yine çıkmayacaktı test yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?