Merhaba kızlar.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama kısmet bu aya nasip oldu gerçkten çok mutluyum.. kolay bi süreç değildi burdan okuduklarım.. üzüldüklerim sevindiklerim.. nerdeyse her ay belirtti hissettim.. yaşadımm ama sonuc hep hüsran oldu.. bu ay ki belirtilerimi söylim size. ayaklarım çok fazla üşüdü.. adetime bi hafta kala kokulu idrar oluştu.. içimden acaba bu sefer mi diye geçirip durdum.. adet sancısı gibi sancı çektim.. adete yordum.. üşüttümm doktora gittim.. doktor gebelik var mı dedi yok dedim .. ilaçları alırken 2 tane de test aldım.. eve geldim o gün adetim 2 gün gecikmişti. sonux hüsran..ilaçları içtim ama içimde elvermiyo sabah ilk idrarla yaptrım silik ötesi bi çizgi... eşime gösterdim yok görmüyorum dedi.. ilaçları kulllanmadım çünkü ben gördüm.. tam gceikmenin 6 günü gece kan aldırdım sonuc pozitif.. :) 22.04.. doktora gittim 6 gün gecikmeye ragmen değer az değil mi dedimm korktum çünkü geç döllenme olmuş demekki dedi artışım da güzel ilerledi 2 gün diğer kontrolü sabırszlıka bekliyorum.. demem o ki erkenden test yapmayın hayal kırıklığı yaşamayın.. günün gecmesini beklleyin. stres yapmamaya çalışın.. anladım ki bu stres öğrendikten sonra da da sarıyo insanı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından inşallah )