- 19 Mayıs 2018
- 27
- 1
- 86
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm beta 2000 lerde olunca kese ancak görünüyor adet üzerinden kaç gün geçti 5. haftanın içinde kese için gidebilirsinArkadaşlar merhaba
Haziran’ın 26 sında bhcg için hastaneye gittim 57 çıktı. Temmuzun 5 inde tekrar gittim değerim 918 çıktı. Doktorum henüz kese göremedi, şu kadar haftalık diye bişey de demedi. Tekrar kontrole gittiğimde belli olur mu sizce ya da biraz daha beklemeli miyim
Ayın 5 indeki değerime göre 26 günlük falan hamileyim. Tabi bu benim tahminim. Haziran’ın 11 inde olmam gerekirdi ama olmadı. Üzerinden 10 gün geçince test yaptım pozitif çıktıCnm beta 2000 lerde olunca kese ancak görünüyor adet üzerinden kaç gün geçti 5. haftanın içinde kese için gidebilirsin
Yok canım 9. Haftada olduğumu sanmıyorum yani imkanı yok. İnternetten baktığım değerlere göre bugün 26 gün oldu diye hesaplıyorım yani doktor da henüz bişey söylemedi şu kadar haftalık diye. Bunları araştırırken de dış gebelik boş gebelik gibi şeylerle karşılaşınca tedirgin oldumYani şu an 9. haftaya mı girmen gerekiyodu? Ona rağmen hala keseyi göremediniz mi?
Canım ben keseyi 5+4'te gördüm, benim adet döngüm 30 günde bir. Yani o zaman görememen normal, içini ferah tut. Değerlerin de düzgün artmış, bir sorun yok gibi duruyor.Yok canım 9. Haftada olduğumu sanmıyorum yani imkanı yok. İnternetten baktığım değerlere göre bugün 26 gün oldu diye hesaplıyorım yani doktor da henüz bişey söylemedi şu kadar haftalık diye. Bunları araştırırken de dış gebelik boş gebelik gibi şeylerle karşılaşınca tedirgin oldum
Canım peki sen 5+4 de bebeği gördün mü pekiCanım ben keseyi 5+4'te gördüm, benim adet döngüm 30 günde bir. Yani o zaman görememen normal, içini ferah tut. Değerlerin de düzgün artmış, bir sorun yok gibi duruyor.
Google ultrasonda gebelik haftadı nerde yazar.yazınca ultrason terimleri çıkıyo.Kızlar bide benim adetim 14 mayısta düzensiz oldu. Beklenen günde geldi fakat lekelenme tarzında oldu ikinci günü normal kanamam oldu sonra 4 gün yine lekelenme şeklinde devam etti. 20 mayısta tekrar oldum o da normal kanama şeklinde 3 gün sürdü. Daha sonra da 2 haziran da kahverengi akıntı şeklinde geldi birkaç günde bu sürdü. Ben şimdi hangisini dikkate alıp gebelik hesaplıcam