- 17 Haziran 2017
- 1.399
- 786
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Gebelik oluştuysa daha rahime bile yerleşmedi birşey olmaz endişelenmeyin. Sağlıklı bir gebelikse öyle kolay kolay düşmez. Motorla şehirlerarası yolculuk yapanı da duydum bilmeden bungee jumping yapanı da duydum sağlıklı bir gebelikse tutunur içiniz ferah olsunmerhaba kızlar sayfayı gezerken bu konu ile ilğili bi başlık görmedim sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.. gebelik düşünüyorum adetime 1 hafta 10 gün felan var.dün İstanbul tema parka gittik o çok korkunç aletlere bindim. Aslında binmeyecektim ama herkes ısrar edince binmek zorunda kaldım hamilelik düşünüyorum da diyemedim velhasıl bindim şimdi eger hamileysem bebeğime bişi olmuş musur ki yoksa erken söneme geldği için bişi olmaz mı?
merhaba kızlar sayfayı gezerken bu konu ile ilğili bi başlık görmedim sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.. gebelik düşünüyorum adetime 1 hafta 10 gün felan var.dün İstanbul tema parka gittik o çok korkunç aletlere bindim. Aslında binmeyecektim ama herkes ısrar edince binmek zorunda kaldım hamilelik düşünüyorum da diyemedim velhasıl bindim şimdi eger hamileysem bebeğime bişi olmuş musur ki yoksa erken söneme geldği için bişi olmaz mı?
Ohh çok şükürAllah ın izniyle hiç bir şey olmaz merak etme okul gezimiz vardı ve görevli öğretmen arkadaşım hamileymiş kendisi adrenalin sever ve binmediği şey kalmamıştı sonradan öğrendi hamileliğini şuan çocuğu bir yaşına gelecek çok şükür çok da sağlıklı
Ohh çok şükür
Ohh yanlız değilmişimbende dün lunaparka gittim
bende iki gün önce lynaparktaydım bata 2 gün varçok vesvese yapma birşey olmaz inşAllah.. kıız ben hamileyken evden tiksinip bütün halıları silmiştim 3 4 aylık hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?