Gebeliğe Hazırlık Hamileoldugunu bilmeden lunaparka gitmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sseerraayy

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
1.399
786
123
merhaba kızlar sayfayı gezerken bu konu ile ilğili bi başlık görmedim sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.. gebelik düşünüyorum adetime 1 hafta 10 gün felan var.dün İstanbul tema parka gittik o çok korkunç aletlere bindim. Aslında binmeyecektim ama herkes ısrar edince binmek zorunda kaldım hamilelik düşünüyorum da diyemedim velhasıl bindim şimdi eger hamileysem bebeğime bişi olmuş musur ki yoksa erken söneme geldği için bişi olmaz mı?

merhaba kızlar sayfayı gezerken bu konu ile ilğili bi başlık görmedim sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.. gebelik düşünüyorum adetime 1 hafta 10 gün felan var.dün İstanbul tema parka gittik o çok korkunç aletlere bindim. Aslında binmeyecektim ama herkes ısrar edince binmek zorunda kaldım hamilelik düşünüyorum da diyemedim velhasıl bindim şimdi eger hamileysem bebeğime bişi olmuş musur ki yoksa erken söneme geldği için bişi olmaz mı?
Gebelik oluştuysa daha rahime bile yerleşmedi birşey olmaz endişelenmeyin. Sağlıklı bir gebelikse öyle kolay kolay düşmez. Motorla şehirlerarası yolculuk yapanı da duydum bilmeden bungee jumping yapanı da duydum sağlıklı bir gebelikse tutunur içiniz ferah olsun

Hicbirsey olmaz Allahin izniyle.ben hamile olduğumu bilmeden spor yapiyordum kosu bandinda bildigin kosuyordum kan ter icinde.ayrica 10 kilo damacanayi kaldirdigimi biliyorum.Ama ALLAHA sukur birsey olmadi.bebek yerlesme asamasindayken birsey olmuyor korkmayin.

bişey olmaz
kendisi daha blastokist bile olmamıştır :)

Ayy sizi çok seviyorum inanın o kadar iyi geldiki şuan içimde vicdan azabı vardı kasıklarımda agrılar oldu. Boş gebelikten kürtaj oldum şimdi de korktum açıkcası hepinize tek tek teşekkür ederim

Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz merak etme okul gezimiz vardı ve görevli öğretmen arkadaşım hamileymiş kendisi adrenalin sever ve binmediği şey kalmamıştı sonradan öğrendi hamileliğini şuan çocuğu bir yaşına gelecek çok şükür çok da sağlıklı ;)

Ben hamileligimin 1. 2. Haftasinda calisiyordum full agir kaldirmistim kosmustum temizlik cart curt hicbirsey olmaz Allahin izniyle rahat ol :rapci:

Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz merak etme okul gezimiz vardı ve görevli öğretmen arkadaşım hamileymiş kendisi adrenalin sever ve binmediği şey kalmamıştı sonradan öğrendi hamileliğini şuan çocuğu bir yaşına gelecek çok şükür çok da sağlıklı :KK66:
Ohh çok şükür :halay:

Back