Hamilemiyimmmmmm???

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Merabalarre muthis bi siteee gercekten öncelikleee ... Hwrkes aile olmus artik burdaaa ... Ne güzellll ..; benim sorummm ; 2 senelik vaji hastasiydimm, 2 senelik de ewlixim, 2 ay önce yendimm ve korunmuyoruzz esimle ... Hamile olabilirmiyimm sizce ? Belirtiler ; asiri agresiflik , bacaklarimda yanma , mide agrisiiyla uyaniyorum , siddetli bas agrisi, sol kasigimda batma ve sanci , burnumda muthis kasinti , birdee yorun ve halsizim... 😢😢😢 haa birde cok affdersiniz bi kabiz oluom , bi ishal adetime 4. gün var gecen hafta test yaptim cikmadi ... Deneyimliler aydinlatabilirmiii ,?? Cok tesekkürlerrr

canım öncelikle geçmş olsun sana inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder sana saglıkla bebişler. öncelikle sana sunu söyleyim kendinde gebelik belirtileri arama fazlasıyla bulursun çünki adetin gecmeden aslında hiç belirti göstermiyor insan 2 aylıkken falan tamaaamm ben gebeyim diyor. bir tavsiyemde sakın ha sakın adetten önce test yapma hatta adetin 10 gün falan gecsin öle test yap yoksa coookkk yıpranıyorsun erken gebeligi fark edersen. basımdan gectiginden paylasıyorum bunları seninle. gebelik ilerleyene kadar doktorlar sana net tamam saglıklı gebesin demiyor hep sorun olabilir diyor o stresde seni ve bebişini etkiliyor yazdıklarımı lütfen bi düşün canım. inşallah saglıcakla bebişine kavusursun

Allah razi olsunnnn canimmmm insallahh her isteyene nasip eder....ewet haklisinn bekleyis cok kötü oluo bazende telasa kapiliyorum acaba olmicakmi die insan kendini alamiyo düsünmektenn... ne kdr uzun geliyo beklemekkk ((

Allah razi olsunnnn canimmmm insallahh her isteyene nasip eder....ewet haklisinn bekleyis cok kötü oluo bazende telasa kapiliyorum acaba olmicakmi die insan kendini alamiyo düsünmektenn... ne kdr uzun geliyo beklemekkk ((
evet beklemek cooook zor bende düşükten 4 ay sora gebe kaldım ama gel neler yasadım bana sor insan gebe kaldıktan sora geriye bakınca kendini üzdügüne kızıyor ben 3 haftalıkken gebeligimi ögrendm yasadıklarımdan dolayı cok kızdım kendime seni cok ,y, anlıyorum

Istee en caresiz anlarimizdaa rabbim ne güzell yetisiyo imdadimiza dimi ... Ewet bende kesin öle olucamm biliyorum amaaa isteee kafami da alamiyorum düsünmektenn. allah razi olsunnn cnmmm icimi rahatlattinnn ... Inslalahhh iyi haberlerle dönerim bu siteyeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…