canım öncelikle geçmş olsun sana inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder sana saglıkla bebişler. öncelikle sana sunu söyleyim kendinde gebelik belirtileri arama fazlasıyla bulursun çünkiadetin gecmeden aslında hiç belirti göstermiyor insan 2 aylıkken falan tamaaamm ben gebeyim diyor. bir tavsiyemde sakın ha sakın adetten önce test yapma hatta adetin 10 gün falan gecsin öle test yap yoksa coookkk yıpranıyorsun erken gebeligi fark edersen. basımdan gectiginden paylasıyorum bunları seninle. gebelik ilerleyene kadar doktorlar sana net tamam saglıklı gebesin demiyor hep sorun olabilir diyor o stresde seni ve bebişini etkiliyor yazdıklarımı lütfen bi düşün canım. inşallah saglıcakla bebişine kavusursun
evet beklemek cooook zor bende düşükten 4 ay sora gebe kaldım ama gel neler yasadım bana sor insan gebe kaldıktan sora geriye bakınca kendini üzdügüne kızıyor ben 3 haftalıkken gebeligimi ögrendm yasadıklarımdan dolayı cok kızdım kendime seni cok ,y, anlıyorumAllah razi olsunnnn canimmmm insallahh her isteyene nasip eder....ewet haklisinn bekleyis cok kötü oluo bazende telasa kapiliyorum acaba olmicakmi dieinsan kendini alamiyo düsünmektenn... ne kdr uzun geliyo beklemekkk ((
evet beklemek cooook zor bende düşükten 4 ay sora gebe kaldım ama gel neler yasadım bana sor insan gebe kaldıktan sora geriye bakınca kendini üzdügüne kızıyor ben 3 haftalıkken gebeligimi ögrendm yasadıklarımdan dolayı cok kızdım kendime seni cok ,y, anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?