Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri silik gibi çıktı ama bilemedim hamilemiyimoyle gorunuyor canim Allah hayirlsini nasip etsin![]()
Hayırlı olsun canımBir bakarmısınız hamilemiyimm??
Teşekkür ederimHayırlı olsun canımrabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin
Teşekkür ederimTebrik ederim canim onceki konularda bi kac yazismamiz olmustu hormon testi vs simdi ise guzel haberlerini görüyorum allah kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua ediver![]()
Insallah canim isteyen herkeseTeşekkür ederiminşallah amin sizlerede nasip etsin
![]()
Teşekkür ederim rabbim herkese hayırlıs sağlıklı evlat nasip etsinTebrik ederim canim onceki konularda bi kac yazismamiz olmustu hormon testi vs simdi ise guzel haberlerini görüyorum allah kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua ediver![]()
TeşekkürlerMaşaAllah canım hayırlı olsun :)
Bir bilgim yok malesefMerhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Hamilesiniz hayırlı olsun canm allah kucağınıza almayı nasip etsinBir bakarmısınız hamilemiyimm??