arkadaşlar öncelikle doktorum hamile kalmış olsam bile mutlaka adet gününü beklemeiz lazım ddedi ama bilirsinizki bekelmek bu konuda çok zor...oyüzden bu konuda tecrübeli olanlar varsa lütfen yardım edin....öncelikle yumurtalam dönemimde bu ay eşimle çalışmalarda bulunduk ...bikaçgün sonra akıntım ve kasık ağrılarım başaldı ama adet olmama daha 15 gün var ve ben adet olamadan iki gün önce kasık ağrım başalar genelde oyüzden şuan kasık ağrımlarım var yorgunluk var ateşim değişiyo bazen artıyo...halsizlik var en ufak bi iş yaptığımda dahi hemen yoruluyorum başım dönüyo mide bulantım şuan yok ama bu belirtiler hamile kalmış olduğumda olabilimı tardım ediiinnn.(((
arkadaşalar 12 temmuzda adet başladı benim doktorum yumurtlama dönemimin 12. 13. 14. gün(dinlenme) ve 15. gün die söledi bana ve buna göre bu ay benim 23 24 25 ve 26 günlerm yumjurtlama oluo ben buzamn zarfında ilişkide bulundum ve bi öncesindede minik kelebek aynı hissediyorum işte günüm olmamasına rağmen sanki hastalandım sanıp tuvalete gidiyorum akıntım var çamaşır değiştiryrm sürekli ve kasıklarım ağrıyoo kaç günüdr daha önce olmuodum...bide bvukadar ince yazdım ama ilişki sonrasında hep yattım ve yıkamdım afedersiniz ama bilmiyorummm neolacakk...
vala bende öle duydum ama benim akıntım başladı bi iki gün içinde iiltihabım falan yok dün doktora gittim tertemiz rahmim allaha şükür..am dediğim gibi o ilişkiden bi iki gün sonra akıntım başaldı yumurlama olduğum dönemde denedik hep karnı sert oldu bastırınca acıyoo sürekli idrarar çıkorum ....ben yine döktürüyom yyaa bi rahatlayamadım ama canım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?